مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام همسر من اعتیاد به شیشه دارد و 5 بار هم به کمپ فرستادمش افاقه نکرد طوری شده که جلوی همسایه ها اعتیادشو داد میزنه و فحش ناموس به من بچه هام میده من دوشیفت سرکارم و اصلا وقت برای دادگاه رفتن و پول میلیونی برای خرج دادگاه ندارم چطور میتونم تو کمترین زمان طلاقم رو بگیریم ( یه بار اقدام کردم گفتن که باید حق طلاق داشته باشی اونم گفت که حق طلاق بهت نمیدم)

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
به صرف آنچه در سوال آمده است امکان طلاق وجود دارد
وانگهی زمان بر هست
اختیار نمودن وکیل دادگستری راهگشاست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه مدارک مربوط به کمپ دادخواست طلاق بدهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با گرفتن وکیل به راحتی میتونید عسر و حرج خود را ثابت کرده و طلاق بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست طلاق را مطرح نمایید و به عسر و حرج خود
یا به شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه استناد نمایید و باید اعتیاد زوج را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طلاق به علت عسر و حرج زوجه دهید تا بررسی شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

به استناد عسر و حرج دادخواست طلاق بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر عسر و حرج شما اثبات شود که در زندگی خود مشکلاتی زیادی دارید اوضاع مالی خانواده بسیار بد و بهم ریخته باشد یا همسر شما دست بزن داشته باشد از مصادیق عسر و حرج است . همچنین اعتیار نیز از مصادیق عسر و حرج است و شما از این بابت نیز میتونید طلاق بگیرید منتها نیازمند اثبات است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

نوبت مشاوره بصورت الکترونیک و از اینترنت سرچ کنید بعداز مشاوره به دادگاه معرفی میشید و روال طلاق مگر توافقی در غیراینصورت مدتی زمان میبره

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با ارائه مدارک مربوط به کمپ دادخواست طلاق بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شما برای طلاق می بایست برای دادگاه اثبات نمایید شوهرتان اعتیاد به مواد افیونی دارد یا سو رفتار و سو معاشرت دارد و... در خصوص این که قادرنمی باشید به دادگاه بروید یا پول وکیل ندارید ، می توانید به اداره معاضدت کانون وکلای یا مرکز مشاوران حقوقی قوه قضاییه محل خود مراجعه و تقاضای وکیل معاضدتی نمایید .

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام اگر عسر و حرج شما به این اندازه باشد و در دادگاه هم دلیل کافی داشته باشید در یک جلسه هم صدور رای طلاق امکان پذیر است

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

سلام.کوتاهترین روش برای طلاق ، طلاق توافقی است که در این نوع از طلاق طرفین در مورد حقوق مالی و سایر مسائل توافق می کنن و سپس با اتفاق برای طلاق اقدام می کنن. معمولا در این شیوه از طلاق زوجه قسمتی یا تمام حقوق مالی رو می بخشه و زوج نیز به طلاق رضایت می‌دهد. اما برای ترغیب زوج به توافق غالبا زوجه حقوق مالی را ابتدا مطالبه می کنه و بعد پیشنهاد طلاق توافقی را مطرح می کند

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام باید عسر وحرج زوجه اثبات شود یا ندادن نفقه به مدت شش ماه جهت راهنمایی بیشتر تلفنی تماس بگیرید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام در صورت اثبات عسروحرج که یکیش همون اعتیاد به مواد مخدر همسرتان است میتوانید طلاق بگیرید.ویا اینکه از طریق طلاق توافقی اقدام نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست طلاق را مطرح نمایید و به عسر و حرج استناد کنید

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقتتون بخیر
مطابق شروط ضمن عقد نکاح مرد اعتیاد شدید به مواد مخدر داشته باشد و این امر برای دادگاه محرز گردد شما برای طلاق وکیل مرد خواهد بود و ‌نیازی به رضایت و یا عدم رضایت شوهرتان نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

زوجه برای جواز دادخواست طلاق به درخواستش

می‌بایست عسر و حرج خویش را اثبات نماید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام.شما با اثبات عسر و حرج می توانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید.
یکی از موارد اثبات عسرو حرج اعتیاد همسر می باشد. (ابتلاء زوج به هر گونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خلل آورد و ادامه زندگی برای زوجه دشوار باشد).
بنابراین با اثبات اعتیاد همسر می توانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به اعتیاد مضرر و و سوء رفتار مستمر زوج و مدارک‌بردن به کمپ و عدم افاقه و درخواست استعلام دادخواست طلاق خود را به علت عسر و حرج ثبت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به شرایط توصیف شده بایستی مدارک و مستنداتی دال بر شرایط به وقوع پیوسته را جهت اثبات عسر و حرج به دادگاه خانواده محل سکونت خویش تقدیم کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چاره ایی جز دوندگی در دادگاه ندارید .
یا وکیل بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با دلایل اقدام به طرح طلاق به علت عسر و حرج کنید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با درود
بایستی عسر و حرج شما اثبات شود.
از طریق وکیل اقدام نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اثبات عسر و حرج دادخواست طلاق بدهید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با توجه به اعتیاد همسرت راه طلاق برای شما باز می شود و می توانید با مراجعه به کانون یا مرکز وکلا وکیل معاضدتی ( مجانی ) بگیرید
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اعتیاد ثابت شود امکان طلاق وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به شرایطی فرمودید طلاق توافقی و گرفتن وکیل پیشنهاد میگردد

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

درخواست طلاق مجدد بدید.
با این شرایط قبول میشه.

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
طلاق توافقی کمترین زمان را می برد که نیازبه یکسری اقدامات اولیه دارد و الا باید پروسه ی قانونی برای اثبات عُسر و حَرج شما طی شود در صورت ضرورت می توانید از مشاوره تلفنی بهره بگیرید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام مدارک مثبت اعتیاد ایشان و سابقه بستری در کمپ وشهود و.....را به دادگاه ارائه دهید ودادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش به دلیل عسر وحرج بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست طلاق از طرف زوجه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مهریه و نفقه خود را اجرا بگذارید تا در فشار قرار بگیرد و راضی به طلاق شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست طلاق بدلیل عسر و حرج به دلیل اعتیاد زوجه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اقدام به طلاق یا باید وقت بگذارید و کفش آهنی بپوشید یا وکیل بگیرید ،
اما در حالت کلی با توجه به اینکه حق طلاق هم ندارید بدوا باید اثبات نمایید اعتیاد همسرتان موجب عسر و حرج شما در زندگی مشترک است

مینا احمدی

مینا احمدی :

یا باید وکیل بگیرید و یا خودتون اقدام کنید البته بهتر است وکیل بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور طلاق بعلت عسر وحرج بابت اعتیاد و سو رفتار ایشان بخواهید

سمیرا رضایی

سمیرا رضایی :

با سلام شما می توانید با استناد به بندهای عقد نامه و اثبات اعتیاد مضر همسر طلاق بگیرید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق اداره معاضدت کانونهای وکلا وکیل معاضدتی اختیارکنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست طلاق بدهيد و هزينه ها را نيز اعسار از پرداخت بدهيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که حق طلاق فقط برای مرد در در نظر گرفته شده است

برای اقدام قانونی یا می بایست شخصاً عمل نمایید یا می بایست وکیل بگیرید