سعيد  بزرگي كازروني

سعيد بزرگي كازروني

دارای سابقه پروانه وکالت از:
قوه قضاییه
شماره پروانه:
35591
آخرین مدرک تحصیلی:
کارشناسی حقوق قضایی
شهر محل فعالیت:
تهران

درباره من

ده سال سابقه وکیل پایه یک دادگستری و تجربه موفق در انجام صدها ها پرونده با موضوعات مختلف در دعاوی: حقوقی،کیفری،خانواده(طلاق ،مهریه ،نفقه،اجرت المثل)،ارث،ملکی،ثبت احوال ،اثبات نسب
خودرو،قراردادها،چک،سفته،فاکتوررسید عادی اختلافات مالی
توهین و افترا،تهدیدواجبارو ایجاد مزاحمت،روابط نامشروع،
جرایم اینترنتی فضای مجازی و سایبری

سوابق شغلی

1390 -
وکیل
موسسه
دارای موسسه وکالت و مشاوره حقوقی سعید بزرگی

حوزه‌های تخصصی

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم
جرایم علیه اموال و اسناد شامل کلاهبرداری، جعل، تقلب، تزویر، خیانت در امانت، تحصیل مال از طریق نامشروع، ربا، فروش و انتقال مال غیر، سرقت
دعاوی املاک شامل اختلاف در مالکیت، خرید و فروش اموال غیرمنقول، املاک، شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، زمین شهری و اوقاف، ثبت اسناد و املاک، موجر و مستاجر، سرقفلی، حق کسب و پیشه، تخلیه

مشاوره‌های انجام شده

1405/6/4
تغییر اسم نوزاد
سلام وقتتون بخیر باشه می‌خوام اسم نوزادمو تغییر بدم داخل شناسنامه گفتن از طریق دادگاه اقدام کنم
شناسنامه فرزندم از شهر کرمان صادر شده
اما ما در شهرستان نرماشیر زندگی میکنیم میتونم از طریق دادگاه نرماشیر برای تغییر نام اقدام کنم و حکم قاضی نرماشیر رو ببرم برای ثبت احوال کرمان یا ثبت احوال های شهرهای نزدیکمون چون شهر خودمون ثبت احوال نداره؟

 بله می‌تونید از طریق دادگاه محل زندگی‌تون یعنی همون نرماشیر برای تغییر نام اقدام کنید وقتی حکم قطعی صادر شد می‌تونید اون رو به اداره‌ی ثبت احوال کرمان یا هر اداره‌ی ثبت احوال دیگه‌ای که بهش دسترسی دارید ببرید تا تغییرات رو اعمال کنند.

1405/6/4
چطوری سند خانه ام رو به نام خودم برگردونم
سلام. پسرم برای وام بانکی گفت خونه رو به نامم کن که ضمانت وام بانکی کنم و بعد دوباره به نامت میزنم اما هیچ توضیح دیگه ای نداد الان متوجه شدم حدود 15 سال باید خونه به نامش باشه تا وام رو تسویه کنه و بعدش هم مشخص نیست به نامم کنه یا نه، راهی وجود داره الان خونه رو به نامم برگردونم ؟

وقتی سند رو به نام فرزندتون زدید اون مالک محسوب میشه و برای برگردوندنش باید رضایت خودش باشه یا اینکه بتونید در دادگاه ثابت کنید که این انتقال به صورت صوری بوده یا با قصدی غیر از انتقال مالکیت انجام شده است.

1405/6/4
خودرو
من یک خودرو را از شخصی که سند مالکیت خودرو بنامش بوده خریداری کردم و در حال حاضر خودرو بنام اینجانب می باشد مالک قبلی معامله اش را با شخصی که من ماشین را از آن خریداری کردم با وجودی که سند خودرو را انتقال داده به دلیل پاس نشدن یکی از چکهای خودرو قرارداد را فسخ کرده و توقیف گذاشته روی خودرو و تقاضاي استراد خودرو را کرده و تکلیف من که خودرو را خریدم و بنام اینجانب می باشد چیست؟

با توجه به اینکه  که سند به نام شماست شما مالک قانونی محسوب می‌شید اون شخص اولی نمی‌تونه مستقیم خودروی شما رو توقیف کنه مگر اینکه بتونه توی دادگاه ثابت کنه معامله‌ی شما باطل بوده.شما باید با مدارک خرید و سند ماشین به دادگاه مراجعه کنید و از حق مالکیت خودتون دفاع کنید همچنین می‌توانید علیه فروشنده‌ای که ماشین رو بهتون فروخته به خاطر مشکلی که پیش اومده شکایت کنید و درخواست جبران خسارت داشته باشید. 

1405/6/4
زن ناشزه
با سلام. دو ساله زنم ناشزه شده من حکمش را کرفتم حالا درخواست طلاق عسروحرج کرده دو ساله جدا از هم زندکی میکنیم اکر در دادگاه بکوید میخواهم تمکین کنم یعنی برگردم به زندگی تکلیف چی میشه ? و اگر دادگاه عسروحرج را قبول کند چه حق و حقوقی را میتواند از من بگیرد تنصیف اموال را هم در سند ازدواج امضا کردم؟ مهریه را هم پیش قسط ش را دادم قرار شده هر ماه هم 6 میلیون پرداخت کنم البته دو ماه هست پرداخت نکردم خودم راضی هستم طلاق صورت بگیره به شرطی که تنصیف اموال نشه و اکر در دادگاه گفت تمکین میکنم میتوانم جلویش را بگیرم چون میدانم که اون نمیخواد تمکین کنه فقط میخواهد ناشزه بودنش را باطل کنه و و نقشه اصلی تنصیف اموال هست چند بار به خودم گفت که اخه ما یک خونه 3دونگ 3دونگ داریم البته الان خالی هست و اون یک جای دیگه زندکی میکنه من هم تو خونه فامیل ها اواره موندم چند بار گفت این 3دونگ را هر طور شده از دستم در میاره

اول اینکه اگر در دادگاه بگه می‌خوام تمکین کنم دادگاه ممکنه بهش مهلت بده تا برگرده اما شما می‌تونید با مدارکی که از ناشزه بودنش دارید به دادگاه نشون بدید که این تمکین واقعی نیست.

دوم در مورد طلاق عسر و حرج اگر قبول بشه مهریه که به جاش هست نفقه ایام عده و اجرت‌المثل بهش تعلق می‌گیره.

سوم درباره تنصیف اموال این شرط زمانی اجرا میشه که طلاق به درخواست شما باشه و دلیلش غیر از تخلف زن باشد اون سه دونگ خونه هم که به نام‌شونه جزو اموالشون محسوب میشود.

1405/6/4
تخلیه خانه
سلام خانه ای را به اقا کرایه دادم ایشون یک زن روانی نشونده تو خونه که هم بخانه خسارت میزنه هم بوسایل و اب شیرهای حیاط حمام توالت همه روشبانه روز باز میزاره ابگرمکن رو کنده فحاشی میکنه شلنگ اب رو روی کنتراب گرفته برق قطع شده ووو...اشغال توی حیاط و کوچه میریزه واون اقا گوشیشو خاموش کرده بود با ادرسی که دراجاره نامه داشت فرستادم درخونه اش همکاری نمیکنه
چطور میتونم تخلیه کنم؟ همسایه ها شاهد هستن و حتی تعمیرکارها که این خانم مشکل روحی روانی داره چکار کنم؟

از همه‌ی این موارد مدرک جمع‌آوری کنید عکس از خسارت‌ها استشهادنامه‌ی همسایه‌ها و اگر تعمیرکاری اومده نظر اون‌ها رو داشته باشید بعد از اون باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و با ارائه‌ی مدارک درخواست تخلیه‌ی ملک رو به دلیل تخریب و مزاحمت ثبت کنید.

ارتباط با من


سعيد بزرگي كازروني

آدرس:

خ ملا صدرا

شبکه های اجتماعی من:

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.