مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق به دلیل اعتیاد

بعد از یک سال زندگی مشترک متوجه اعتیاد همسرم به شیشه و متادون شدم.
خانوادش برای جلوگیری از جدایی ما، بلافاصله بردنش کمپ. ولی با نام مستعار( نامی که همیشه صداش میکنند و با پسوند فامیلی) ثبت نامش کردند.
من موقع ملاقات در برگه ثبت نامی،نام اصلی را وارد و امضا کردم.
از اونجایی بعد از خروج از کمپ یک روز هم پاک نبود، ترک منزل کردم. جهیزیه رو خارج و مهریه را اجرا گذاشتم‌.
یک خونه و یک ماشین داره. ماشین توقیف و خونه از نظر سندی در بازداشت هست.
از آنجایی که 2 هفته آخر زندگیمون در اسنپ ثبت نام کرد و شاید کلا 20 تا سفر هم نرفته باشه میتونه ادعا کنه ماشینش وسیله کارش هست؟ در حال حاضر شغلی که براش بیمه رد بشه نداره.
در خصوص طلاق آیا میتونم از اون کمپ استعلام بگیرم با توجه به نام مستعاری که درج کردن؟صدای ضبط شده رئیس کمپ رو هم دارم که میگه شیشه و متادون مصرف میکرده.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

در صورتی که تنها وسیله امرار و معاش ایشان باشد امکان توقیف نیست

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر بله با شهادت شهود نیز میتوانید ثابت کنید که برای فرار از مهریه اسنپ ثبت نام کرده و با ارائه مدارک کمپ یا اگر اکنون نیز اعتیاد دارند بادرخواست ارجاع به پزشک اعتیادشان را میتوانید ثابت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله درخواست نمایید تا استعلام گرفته شود
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر شغل دیگری داشته باشند با توجه به زمان کم محتمل است.
بله می توانید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر وکالت در طلاق نداشته باشید زمانی حکم طلاق صادر می‌شود که عسر و حرج شما ثابت شود

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
اگر دادگاه تشخیص بدهد که تنها وسیله امرار معاش خودرو می باشد قابل توقیف نیست.در خصوص طلاق هم میتوانید علاوه بر استعلام از کمپ و شهادت شهود ، تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی جهت تست اعتیاد کنید که در صورت اعتیاد مضر به کانون خانواده میتوانید طلاق بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام در هر صورت باید عسر وحرج خود با اسناد ودلایل اثبات کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اقدامات متناسب انجام شده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند ادعا کند ارائه ادله اثباتی برای وسیله معاش با وی است و شما هم در دفاع دلایل خود را ابراز کنید. میتوانید درخواست استعلام از کمپ‌ بگیرید و اعلام کنید با نام مستعار خواباندن و شما در برگه ثبت نامی نام واقعی را می نوشتید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وسیله صرف برای امرار معاش باشد امکان توقیف نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر غیر از اسنپ شغل دیگری ندارد ممکن است مستثنیات دین شناخته شود .
می توانیدداز کمپ استعلام بگیرید یا تقاضای تحقیق محلی در کمپ را بخواهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

میتواند ادعا کند که ماشین وسیله امرارمعاش می باشد ومتقابلا شما نیز میتوانید ادله خود را مبنی بر اینکه شغلی دیگری دارید ارائه دهید وحتی در خواست تحقیقا ت کنید که در نهایت تصمیم گیری و رای صادر میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگرشغل دیگری ندارد میتواند ادعا کند که وسیله معاش اوست و شما هم میتوانید دفاع کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در خصوص خودرو بله این امکان وجود دارد
با یکبار کمپ رفتن عسر و حرج به اثبات نمی رسد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر دادگاه تشخیص بدهد که تنها وسیله امرار معاش خودرو می باشد
قابل توقیف نیست.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه شغل دیگری ندارد می تواند به کارکردن در اسنپ استناد کند و خودرو را وسیله کارش اعلام کند.
در خصوص کمپ ، شماره ملی آن استعلام شود.
این موضوع 2 اسمه بودن را طی لایحه ای به دادگاه اعلام کنید.
علاوه بر آن به شهادت شهود و گواهی پزشکی قانونی نیز می توانید درخواست کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه خودرو و منزل متعارف باشند قابلیت قرار گرفتن در دایره مستثنیات دین را دارند. در خصوص طلاق به استناد اعتیاد زوج ، شعبه داادگاه نسبت به استعلام و اخذ آزمایش های مربوطه اقدام خواهد نمود

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگه شماره کارت ملی ایشان در آن پرونده ثبت شده طلاق شما ممکنه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید اقدام نمایید به هرحال در صورت عدم ترک تست گرفته می شود
با توجه به مدت کم ممکن است از مستثنیات خارج گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه در صورتی که وسیله امرار معاش تشخیص داده شود جزو مستثنیات دین خواهد بود اما شما نیز می توانید ادعا کنید که ایشان به علت فرار از دین اینکار را انجام داده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقاضای خود را کتبا مطرح کنید تا استعلام صورت گیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با شهادت شهود نیز میتوانید ثابت کنید که برای فرار از مهریه اسنپ ثبت نام کرده و با ارائه مدارک کمپ یا اگر اکنون نیز اعتیاد دارند بادرخواست ارجاع به پزشک اعتیادشان را میتوانید ثابت نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام مدارک ومستندات شما نیازمند بررسی است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله شما درخواست استعلام کنید و این موضوع. را هم در دادگاه عنوان کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

در صورتی که وسیله امرار معاش تشخیص داده شود جزو مستثنیات دین خواهد بود.
درخصوص اعتیاد باید از کمپ استعلام بگیرید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درخصوص ماشین بله میتواند مستثنیات دین باشد
از طریق دادگاه تقاضای پیگیری و استعلام کنید