مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن

سلام خسته نباشید من شوهرم به شیره تریاک شیشه اعتیاط دارد ترک براش غیرممکن شده فرصت زیاد دادم پونزده سالگی اومدم تو زندگیش دوتا بچه دارم بخاطر بچه ها تحمل کردم دیگه بریدم طلاق میخوام راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید درخواست خود را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه برای ارائه دادخواست طلاق باید حتما دلیل محکم داشته باشد و شما میتوانید به اعتیاد همسرتان استناد کنید ولی باید اعتیاد ایشان اثبات گردد و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میتوانید درخواست خود را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید بایت اعتیاد ادعای عسر و حرج کنید و بر اساس همین دادخواست طلاق بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد اعتیاد و مخل بودن آن در زندگی جهت طلاق اقدام نمایید