مشاوره حقوقی رایگان - وکیل میخواهم طلاق

سلام شوهرم معتاد به شیشه تریاک قرص هست فرصت زیاد دادم اما طلاق میخوام صبرم لبریزشده موندم بخاطر بچه هام بچه هام بزرگ شدن ایشون ترک نکرد بدتر شد.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به قسم درخواست وکیل در سایت مراجعه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یکی از موارد عسر وحرج زوجه اعتیاد زوج به مضره مواد مخدر می باشد میتوانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست طلاق دهید و مهریه خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پیشنهاد می شود بابت بررسی تمام جهات مانند مهریه نفقه حضانت تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست خود را در این خصوص ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید اقدام قانونی انجام بدهید و دادخواست مناسب را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید دادخواست طلاق دهید و مهریه خود را مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد اعتیاد که امکان ترک نباشد و به اساس خانواده خلل ایجاد می کند می توانید جهت طلاق اقدام نمایید حقوق مالی نیز قابل مطالبه می باشد