مشاوره حقوقی رایگان - مصرف متادون

باعرض سلام خسته نباشدخدمت دوستان
من شوهرم تقریبا4ساله متادون وب 2 مصرف میکنه حتی 2بارهم ترکش دادم اما بعد از یه مدت کوتاه دوباره شروع به مصرف کرده و سرکار هم نمیره ، گاهی وقتا از خونه چیزی میبره بیرون واسه فروش که پول قرص شو دربیاره یا پولی توی منزل باشه برمیداره و...
حالا میتونه دلیل محکمه پسندی باشه واسه طلاق چون واقعا از این اوضاع خسته شدم بعد میتونم حضانت بچمو بگیرم.ممنون میشم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مدرک کمپ میتوانید دادخواست طلاق بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با اثبات عسر و حرج میتوانید دادخواست طلاق بدهیدو اگر بتوانید ثابت کنید ایشان صلاحیت نگهداری فرزند را ندارد حضانت به شما داده میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله درخواست طلاق به علت عسرو حرج و اعتیاد موثر زوج دهید . وحضانت فرزند را هم بگیرید. در صورت تمایل از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا دقیقتر راهنمایی شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله باید اثبات نمایید تا عسر و حرج شما برای دادگاه محرز شود.برای حضانت فرزندانِ بالای هفت سال باید عدم کفایت اخلاقی و عدم‌صلاحیت همسرتان را جهت حضانت اثبات نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما بتوانید اعتیاد زوج را اثبات نمایید بله میتوانید دادخواست طلاق را اقامه نمایید ولی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با تهیه مدارک کمپ و مرکز ترک اعتیاد بله. می‌شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصورت اقدام اگر سابقه کمپ نداشته باشه ارجاع به کمپ می دهند