مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از شوهرم که اعتیاد داره جدا شم

سلام همسرم(شوهرم) اعتیاد داره و من ازش عکس و فیلم موقع مصرف مواد مخدر دارم آیا این مدرک میتواند اثبات کند که من جانم در خطر هست؟ سابقه 3 بار کمپ داره به علاوه سر کار نمیره و وسایل خانه را می فروشد و شبها تا صبح نمیخوابه و با سر و صداش منم نمیتونم بخوابم به منم نفقه و مهریه نمیده چون تو دنیا هیچی به نامش نیست و حتی خونه ای که توش میشینیم پدر شوهرم رهن کرده به نام خودش چون میدونه پسرش سالم نیست...میشه راهنماییم کنید چطوری اقدام کنم و چطوری هر چی سریع تر جلبش رو بگیرم؟ میخوام برم خونه پدرم وقانونی اقدام کنم اما میترسم پدر شوهرم بهش پول بده تا قاچاقی بفرستتش خارج چیکار کنم به نظرتون تورو خدا کمکم کنید...
آیا قانونی میتونم اقدامی کنم تا بندازم یه کمپ رایگان دولتی بمونه تا بتونم اقدام به مهریه کنم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام با توجه به سابقه حضور در کمپ میتوانید نسبت به طلاق اقدام نمایید و مهریه خود را نیز مطالبه کنید ضمنا راهکاری جهت جلوگیری از خروج غیر قانونی همسرتون از کشور وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شمارامطالعه کردم و از جهات مختلفی قابل شکایت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله این مدارک به درد شما می خورد
با بنده در ارتباط باشید تا به صورت رایگان راهنمایی لازم به شما ارائه شود 09188530176

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده