مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام حقوق داداشم از بیمه بیکاری 4.5هستش نفقه یه خانم و دوتا بچه چقد میشه.زنداداشم درخونه رو قفل کرده رفته داداشم کلید نداشته رفته قفل خونرو عوض کرده حالا زنداداشم از مامان بابام شکایت کرده که نمیزارن برم خونم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نفقه را براساس شرایط زوجه تعیین مینمایند نه زوج

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مبلغ را کارشناس تعیین می کند اما ترک انفاق زن و دو فرزند شش ماه حبس دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میزان نفقه را کارشناس بر اساس شأن و وضعیت خانوادگی زن تعیین میکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
نفقه با جلب نظر کارشناس مشخص میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نفقه توسط کارشناسان دادگاه محاسبه می گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. میزان نفقه را کارشناس تعیینی از سوی دادگاه خانواده با توجه به شرایط زوجین ،تعیین می نماید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نفقه طبق نظر کارشناس و در حد شئونات زوجه تعیین می گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نفقه را کارشناس تعیین می کند
در خصوص شکایت ایشان علیه پدر و مادرتان به احتمال زیاد در صورت دفاع موثر منع تعقیب صادر می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خانم محکوم به عدم تمکین نگردد و نفقه ثابت گردد کارشناس میزان نفقه را تعیین میکند

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
نفقه توسط کارشناس تعیین می شود. و خانه به اسم چه کسی است؟
در خصوص شکوائیه نیز با طرح لایحه امکان دفاع وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه طبق نظر کارشناس و با توجه به وضعیت زندگی زوجه و فرزندان مشخص می شود.
ممکن است کارشناس نفقه هر سه آنها را از مبلغ 4.5 بیشتر تعیین کند.
برای قفل درب اگر ملک متعلق به زوجه باشد می تواند درب را قفل کند.
ولی اگر متعلق به برادرتان باشد چنین حقی ندارد.
در دعاوی خانوادگی بهترین راه حل توافق است توافق جهت ادامه زندگی یا توافق جهت طلاق.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک با توجه به وضعیت ومعیشت زوحه وفرزندان باکارشناس است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
میزان نفقه براساس شأن خانوادگی زن برادرتون و توسط کارشناس تعیین میشود
ولی برادرتان نیازمند اقداماتیست که پیشنهاد میکنم حتما با یک وکیل حداقل مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما کمی دارای ابهام است ولی در خصوص میزان نفقه که اشاره کرده‌اید بایستی گفت که میزان نفقه زوجه با توجه به رویه قضایی اگر دارای مدرک کارشناسی ارشد باشد تا یک و نیم میلیون تومان است و رویه قضایی بیشتر از این مبلغ با توجه به شرایط کنونی جامعه رای نخواهند داد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعیین نفقه با کارشناس می باشد
بسته به اینکه مالک منزل کیست شرایط متفاوت می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام معیار مشخصی ندارد. بستگی به نظر کارشناس دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مادر و پدر شما به همین صورت دفاع نمایید

و زوج باید اظهارنامه برای زوجه ارسال نماید و دادخواست عدم تمکین را مطرح نماید

علی بیگ زاده جنگان

جناب آقای علی بیگ زاده جنگان :

سلام
بعد از محکومیت ایشان به پرداخت نفقه از حقوقشون یک سوم برداشت میشه
میزان نفقه بسته به شرایط خانم ونظر کارشناس داره

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تعیین میزان نفقه پس از جلب نظر کارشناس با دادگاه است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

می‌توان بدان معترض شوید

و مستند و مستدل از خودتون دفاع نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

نفقه را با توجه به نظریه کارشناس تعیین می نماید .

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نفقه خانم و فرزندان توسط کارشناس دادگستری تعیین می‌گردد اما زیر یک میلیون تومان نیست