علی شیئی مقدم

دارای سابقه پروانه وکالت از:

قوه قضاییه

شماره پروانه:

50519

آخرین مدرک تحصیلی:

کارشناسی ارشد حقوق مالکیت فکری

شهر:

تهران

درباره من

علی شیئی مقدم

وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی

قبول کلیه دعاوي ملکي و دعاوی املاک، الزام به تنظیم سند، رفع تصرف عدواني، خلع يد، حکم تخليه فوری و عادی، حکم جلب، وصول مطالبات، توقيف اموال ، طلاق توافقی، حضانت فرزندان، نفقه، عدم تمکين، مهريه ، خيانت در امانت ، جعل اسناد، استفاده از سند مجعول، سرقت، فروش مال غیر

و همچنین کلیه دعاوی حقوقی کیفری جزائی و ثبتی و همچنین تنظیم لایحه جهت دادگاه های بدوی، دادخواست ها، تجدید نظر، دیوان عالی کشور و طرح شکایت در کلیه دعاوی و تنظیم قرارداد مالی خرید و فروش و املاک، دیه، بیمه مشارکت ، تنظیم قرارداد های تجاری و غیر تجاری، توافقنامه و مشارکت نامه ها و غیره .

ایمیل : mughadamali@outlook.com

تخصص ها

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم
دعاوی مالی، تجاری، قراردادها شامل چک، داوری، قراردادها، مناقصات، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور، رسید عادی و …
دعاوی املاک شامل اختلاف در مالکیت، خرید و فروش اموال غیرمنقول، املاک، شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، زمین شهری و اوقاف، ثبت اسناد و املاک، موجر و مستاجر، سرقفلی، حق کسب و پیشه، تخلیه

مشاوره ها


1404/9/27
تصادف با راننده مست - باسلام.من توی اتوبان درحال حرکت بودم میخاستم از یه خروجی به لاین مخالف برم و دوباره به مبدأ برگردم،راهنما زدم وبه سمت چپ پیچیدم و یه ماشین بهم زد.من رو مقصر100 صددرصد زدن،درحالی که راننده مقابل مست بود.آیا حق اعتراض دارم؟

سلام و احترام مست بودن راننده مقابل براي او مسئوليت کيفري و انتظامي ايجاد مي کند، اما تقصير در تصادف عمدتا بر اساس نحوه مانور و رعايت مقررات راهنمايي و رانندگي تعيين مي شود و ممکن است با وجود مستي طرف مقابل، باز هم رفتار شما عامل اصلي حادثه شناخته شود. اگر به کروکي و نظر کارشناسي معترض هستيد، در مهلت قانوني درخواست رسيدگي و کارشناسي مجدد بدهيد تا سهم تقصير دوباره بررسي شود.

1404/9/27
دیه حادثه کاری - باسلام .شوهرم نزدیک دوسال پیش درروز عید فطر حادثه ای که سرکار بود براش اتفاق افتاد بعد از 6ساعت چون کارگری سر کار نبود حراستیها اور داد یدن ولی الان میگن چون روز تعطیلی بود.دیه به او تعلق نمی‌گیرد. میخواهم مرا راهنمایی کنید..

سلام و عرض ادب تعطيل بودن روز، به خودي خود حادثه را از عنوان حادثه ناشي از کار خارج نمي کند اگر رابطه آن با کار و محيط کار احراز شود. اگر به اين بهانه رد کرده اند، بايد مستندات حضور و انجام کار و گزارش حادثه را ارائه کنيد و رسيدگي را از مسير قانوني ادامه بدهيد.

1404/9/27
دیه دیسک کمر و مهره 4 و 5 پیچ پلاک شدن - سلام من برج 2در شرکت مشغول کار بود ک سر کار دیسک پاره کردم با مهره 4و5 الان 6ماه ک نمیتونم کار کنم حدودا 20روز رفتم سر کار اما نتونستم چقدر دیه میشه برام وباز دکتر طب کار گفتن نیاز به استراحت دارد و یا کار سبک که فشار نیاد به کمر بهم گفتن برو تاکار پیدا کردیم تماس میگیربم ایامیتونم شکایات کنم

سلام و احترام ميزان ديه را پزشکي قانوني بر اساس نوع آسيب و درصد نقص تعيين مي کند و عدد ثابت ندارد. اگر حادثه ناشي از کار بوده، علاوه بر مزاياي بيمه اي و از کارافتادگي احتمالي، در صورت تقصير کارفرما يا مسئول ايمني، امکان تعقيب و مطالبه خسارت هم مطرح مي شود.

1404/9/27
لواط - با سلام و خسته نباشید
یکی از دوستانم یه ماجرایی براش پیش اومده سنش 32 ساله و مجرد اینکه با یه مرد سن بالا متاهل رابطه لواط داشتن و اون مرد سن بالا الان فیلم داره ازش و میخواد ازش اخاذی کنه و گفته 100 میلیون باید بدی وگرنه فیلمت پخش میکنم الان این دوستم به خاطر آبروم باید کاری بکنم می‌تونه شکایت کنه و حکمش چیه و آیا خودش هم شامل مجازات میشه ؟

سلام و عرض ادب تهديد و اخاذي جرم است و جمع آوري ادله و شکايت نسبت به اخاذي قابل طرح است. اما چون موضوع شما از جنس اتهام جنسي هم هست، شکايت بدون تنظيم درست ممکن است ريسک حقوقي براي خود فرد ايجاد کند، پس بهتر است قبل از هر اقدام، با وکيل کيفري مسير طرح شکايت را طوري پيش ببريد که ادله اخاذي حفظ و خطراتش مديريت شود.

1404/9/27
واریز وجه از صرافی - سلام
من چند ماه پیش عضو یک صرافی طلا که زیاد هم معتبر نبود شدم . دیشب یک پولی در حد 750 هزار تومن برام واریز شد که دلیلش رو نمی‌دونستم.حالا امشب برام از اون صرافی یک پیام اومده که به دلیل اختلاف سامانه مبلغی اشتباه براتون واریز شده و یک شماره کارت داده که برگشت بزنم.ممکنه هدف کلاهبرداری باشه ؟؟

سلام و احترام بله امکان کلاهبرداري وجود دارد، پس به شماره کارت ارسالي پول نزدهيد و فقط از مسير رسمي همان مجموعه و با مدرک معتبر و قابل رهگيري اقدام کنيد. اگر واقعا اشتباه واريز شده باشد، روش امن اين است که از بانک يا مرجع رسمي بخواهيد موضوع را پيگيري کند و شما هم بدون احراز هويت و بدون رسيد رسمي هيچ واريزي انجام ندهيد.

بلاگ


در تاریخ 1404/2/15
تحلیلی بر تعارض ظاهری مواد ۶۳ (اصلاحی ۱۴۰۰) و ۷۱ (۱۳۹۲) چکیده با تصویب ماده ۶۳ اصلاحی قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، پرسشی جدّی درباره دامنه ممنوعیت تعلیق تعقیب و تعلیق اج... [ادامه مطلب]
در تاریخ 1404/1/16
مقدمه گاهی پیش می‌آید که یکی از زوجین، پس از انعقاد نکاح، به هر دلیلی ازدواج خود را به‌طور رسمی در دفاتر ازدواج ثبت نمی‌کند. این امر، مخصوصاً زمانی چالش‌برانگیز می‌شود که زوج فوت شود. در چنین... [ادامه مطلب]

ارتباط با من


ایمیل:

mughadamali@outlook.com

آدرس:

خیابان مطهری خیابان لارستان بعد از خیابان حسینی راد پلاک 44 طبقه اول واحد 1

شبکه های اجتماعی من:

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.