مشاوره حقوقی رایگان - نفقه زوجه

با سلام
در آذرماه 1401 نفقه همسرم مشخص و هر ماه پرداخت کردم و در جلسه شورای حل اختلاف گفتن که رای قطعی که بیاد تا یکسال بعد از صدور حکم این مقدار قابل تغییر نیست الان همسرم رفتن اقدام کردن برای افزایش مقدار نفقه آیا امکان افزایش هست در حالی که مقدار تعیین شده رو خودمون توافق کردیم و نیازی به کارشناسی نبوده؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود گاها امکان تعدیل وجود دارد
بستگی به میزان نفقه تعیینی دارد
موضوع شما باید بیشتر مورد. بررسی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله تعدیل اقساط نغقه امکان دارد ولی شما هم میتوانید دادخواست متقابل تعدیل اقساط نفقه مطرح نمایید و دفاع کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر با سازش طرفین گزارش اصلاحی تنظیم شده است. گزارش اصلاحی ملاک عمل است. اگر فقط حکم صادر شده به پرداخت نفقه زوجه می تواند با تقدیم دادخواست، تقاضای تعدیل نفقه را در سال جدید از مرجع صالح بنماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تعدیل اقساط نغقه امکان دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

امکان افزایش مجدد در این مدت کوتاه وجود ندارد تازه شش ماه شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر توافق باشد باید برای همان سال همان مبلغ ملاک باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

گزارش اصلاحی هم اعتبار امر قضاوت شده دارد.
شما در جلسه تعیین شده حاضر شوید و با در دست داشتن رای سابق از خود دفاع کنید.