مشاوره حقوقی رایگان - اجرات المثل زوجه

با سلام و احترام خدمت وکلای گرامی
من از ابتدای ازدواج هرماه مبلغی رو به حساب همسرم ( حدود 50 درصد حقوق دریافتی ) واریز میکردم، حتی الان هم که مشکل داریم ماهانه مبلغی رو برای ایشون واریز میکنم . الان خانم من رفته علاوه بر مهریه و تقاضای طلاق تقاضای اجرت المثل و نفقه هم کرده و ادعا کرده من چیزی به ایشون پرداخت نمیکردم و در سختی بوده . سوال من اینه با توجه به پرینت بانکی و واریزی های من آیا به پرداخت نفقه و اجرت المثل سالهای زندگی محکوم میشم و ایا میتونه طلاق بگیره از من با توجه به اینکه تنها دلیلش دوری از خانوادش هست ؟
ممنونم از لطف همه شما

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر ادله مثبته پرینت بانکی بیاورین و شهود و دیگر دلایل محکوم نمیشوین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر هرچند موضوع نیازمند بررسی تخصصی است
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
مهریه به قوت خود باقی است
راه حل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس پرینت واریزی میتوانید میالغی را که به عنوان نفقه داده اید ثابت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با استفاده از فیشهای واریزی و شهادت شهود میتوانید ،بابد بتواند عسر و حرج خود ا ثابت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه که یک دین مالی می‌باشد و ارتباطی به موضوعی ندارد و می‌بایست آن را پرداخت نمایید اگر دلایلی دال بر پرداخت آن دارید می‌توانید ارائه دهید

اما در خصوص نفقه شما می‌توانید مبالغ را ارائه دهید

اجرت المثل به صورت سالیانه در نظر گرفته می‌شود

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اسناد خود را به دادگاه ارئه نمایید طلاق بعید است

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام در پیام امکان پاسخگویی نیست از مشاوره حقوقی استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما ماهیانه مبلغی به حساب زوجه واریز کرده باشید دعوای نفقه
رد خواهد شد یا اگر مبلغ پرداختی کم باشد این مبلغ توسط کارشناس محاسبه خواهد

اجرت المثل ایام زوجیت باید پرداخت گردد

زوجه برای اقامه دادخواست طلاق ، باید دلیل قانونی داشته باشد و باید عسر و حرج زوجه احراز و اثبات گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر براحتی و بدون دلیل نمیتوانند طلاق بگیرند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند مطالبه کند.برای طلاق باید عسر و حرجش را ثابت کند.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

واریزی های بانکی مبنی بر پرداخت نفقه رو میتونید ارائه بدید تا محکوم نشید بابت نفقه ولی اجرت المثل و مهریه بحث جداگانه هستن. مهریه رو در هر صورت باید بپردازید و اجرت المثل اگر شرایطش محقق بشه محکوم به پرداخت هستید.
طلاق بعید به نظر میرسه.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دلایل و مدارک خود را ارائه بدهید احتمالاً نفقه رد خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت دو موضوع جداگانه است ، تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به پرداختی شما دعوای نفقه بی نتیجه خواهد ماند.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام لازم است با ارائه دلایل کافی لایحه تخصصی تنظیم و دفاع نمایید

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

سلام زن برای طلاقو جدایی باید دلیل محکمه پسند داشته باشد، دوری از خانواده دلیل صدور حکم طلاق نمی تواند باشد. در صورت اثبات عدم تمکین نفقه و اجرت المثل به ایشان تعلق نمی گیرد. و مطالبه نفقه قبل از صدور حکم عدم تمکین نیاز به اثبات از طرف زن دارد چون وقتی زن و شوهر با هم زندگی می کنند ظاهر در پرداخت نفقه از سوی مرد است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر فقط همین موضوع باشد ، خیر. دلیل موجهی برای طلاق نیست. می توانید پرینت حساب خود را ارائه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه پرینت بانکی می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مهریه قابل مطالبه است.
برای نفقه می توانید به فیش های واریزی استناد نمایید و از خود دفاع کنید.
برای طلاق از طرف زوجه باید عسر و حرج خود را اثبات نمایند و به راحتی نمی توان طلاق گرفت.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اجرت المثل ارتباطی به نفقه ندارد وچیز دیگری است.در دفاع پرینت بانکی ارائه واعلام کنید نفقه پرداخت شده.با این شرایط نمیتواند طلاق بگیرد

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

فیشهای پرداختی را به عنوان پرداخت نفقه ماهیانه عنوان کنید