مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

سلام. نامادری بعد اینکه پدر سکته مغزی کرد با پسرش کل داروندار پدرمو فروختن. میخواستن ببرنش سرای سالمندان اما منو داداشم که از زن اول پدرم هستیم آوردیم نزد خودمان و الان پدر هیچی جز 8هکتار زمین کشاورزی براش نمونده. کارشناس براش70میلیون درنظر گرفته آیا بهش تعلق می گیرد؟ من باید چکار کنم که قاضی اجرتشو بهش نده ممنون از همه شما عزیزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم حجر بگیرید و سپس دادخواست ابطال معامله بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما اصلا واضح نیست یا دوباره واضح سوال را بنویسید یا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پدر شما فوت نکرده باشد ، دیه به خود پدر تعلق خواهد گرفت و به حساب قیم پدر ، واریز خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حکم حجر بگیرید و دادخواست ابطال معامله دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند گفتگو و بررسی است در صورت نیاز تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فرصت باقیست به رای اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر پدر شما فوت نکرده باشد ، دیه به خود پدر تعلق خواهد گرفت و به حساب قیم پدر ، واریز خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منظورتون اجرت المثل ایام زوجیت است بر اساس نظریه کارشناس ملاک قرار خواهد گرفت و احتمال این که در این خصوص اموال پدر شامل جمله زمین کشاورزی را توقیف نماید وجود دارد