مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

با سلام بنده 15 سال زندگی کردم باهمسرم وخانه دارم هیچکدوم درخواست طلاق ندادیم من برای مهریه ونفقه واجرت المثل شکایت کردم میخاستم ببینم اجرت مثل تعلق بهم میگیره بدون درخواست طلاق یا نه باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اعلام کنید که به دستور شوهر بوده و قصد رایگان انجام دادن نداشتید تعلق میگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رویه ها متفاوت است ولیکن عملا قابل درخواست ورسیدکی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بدون طلاق هم تعلق میگیرد فقط باید شرایط خاصی را اثبات کنید