مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما مسئولین زحمتکش، بنده برای اجرت المثل اگر اقدام کنم میتونم از همسرم بگیرم یا شرایط خاصی داره؟ ایشون درآمد خوبی دارن ولی متاسفانه 7ماهه هیچ خرجی برای من و بچه هام ندادن برای نفقه اقدام کردم هنوز به نتیجه نرسیدم، ممنون از لطف شما و راهنماییاتون، انشالله شاد و تندرست باشید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
منعی ندارد ومیتوانید اجرت المثل ایام زوجیت را به شرط اثبات غیر تبرعی بودن. بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله می توانید ولی زوجه باید در دادگاه اعلام نماید که کارهای منزل را به دستور زوج انجام داده و قصد تبرع نداشته و ...

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. درصورتی انجام امور منزل به قصد تبرع نبوده میتوانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورتی که به قصد عدم تبرع بوده است قابل مطالبه می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای طرح دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام زندگی مشترک ، زوجه باید اثبات نماید که کارها طبق عرف وظیفه زوجه نبوده و به دستور زوج کارها را انجام داده و قصد عدم تبرع داشته و

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.انشالله مشکل شما مرتفع خواهد شدفقط راهش مطالبه نفقه حقوقی یا شکایت کیفری مبنی بر ترک نفقه است.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله با وجود اثبات دو شرط عدم تبرع و دستور زوج قابل دریافت است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

برای نفقه اقدام کنید اجرت المثل هم طبق شرایطی قابل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
بله اگر امور خانه را به درخواست صریح یا ضمنی ایشان انجام داده باشید می توانید مطالبه اجرت المثل کنید