مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل از زوج

سلام من حدود 26 ساله با همسرم زندگی میکنم ومهریه خودرا بخشیدم خواستم بدونم میتونم اجرت المثل ونفقه رو بگیرم البته خرج خانه رو میده ولی خرجی شخصی به من نمیده وضمنا شیطنت هم خیلی داره تا حدی که آرامش خانه وخانواده ازبین رفته برای گرفتن این حقوق کجا باید برم ومیتونه بعداز گرفتن این حقوق طلاق بده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اجرت المثل ایام زوجیت را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر زوجه مهریه خود را بخشیده باشد بستگی به نوع بخشش ایشان دارد گاهی قابل رجوع است

اما در خصوص نفقه اصل بر این است تا زمانی که زن و شوهر با هم زندگی می‌کنند پرداخت شده است اما امکان درخواست آن وجود دارد

سایر موضوعات نیاز به بررسی دارد