مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل یک توضیح کامل کارهای زن در خانه

یک توضیح از اجرت المثل که نظر قاضی را جلب کنه مثلاً کارهای زن در خانه؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه باید ثابت کنه کارهایی را که در منزل انجام میده به درخواست زوج بوده و قصد تبرع نداشته است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای دریافت اجرت المثل ، توسط زوجه ، زوجه باید ثابت نماید که کارهای خانه را به دستور زوج انجام میداده است و قصد عدم تبرع ، داشته است و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زوجه باید ثابت کنه کارهایی را که در منزل انجام میده به درخواست زوج بوده و قصد تبرع نداشته است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زوجه باید ثابت کنه کارهایی را که در منزل انجام میده به درخواست زوج بوده و قصد تبرع نداشته است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اجرت المثل شامل کارهایی میشود که زوجه در منزل شوهر بدون قصد تبرع انجام داده است. از جمله . تربیت فرزندان. نظافت . کارهای روزمره و زناشویی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام زوجه باید ثابت کند که کارهایی را که در خانه انجام داده به درخواست زوج بوده وقصد تبرع نداشته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای دریافت اجره المثل زوجه باید ثابت کند که کارهای منزل را به فرمان زوج انجام داده و قصد دریافت مزد داشته

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در موارد شک اصل بر عدم تبرع است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. برای دریافت اجرت المثل در اینکه خواهان طلاق مرد باشد یا زن در سختگبری مراجع قضایی متفاوت است. برای اجرت المثل زن باید ثابت کند ک امور منزل و فرزند داری را به دستور زوج وبا قصد دریافت هزینه انجام داده که اصولا صرفا باگفتن اینکه به صورت مجانی انجام نداده ام قابل قبول است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید بگوید کارهای منزل را تبرعا و مجانی انجام ندادم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید با دستور زوج باشد و قصد انجام دادن به صورت رایگان نبوده باشد

یک وکیل

تمام کارهایی که زوجه در منزل انجام میدهد با قصد عدم تبرع

حمید عبادی

حمید عبادی :

زوجه به دلیل کارهای و وظایف زناشویی که دارد مستحق اجرت المثل است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای دریافت اجره المثل زوجه باید ثابت کند که کارهای منزل را به فرمان زوج انجام داده و قصد دریافت مزد داشته

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

زوجه برای کارهایی را که در منزل انجام میده و به درخواست زوج بوده و قصد تبرع نداشته است به این می‌گن اجرت المثل ایام زوجیت