مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

5ساله می‌خوام جدا شم نفقه بهم نمیده ‌و چکار کنم که بتونم نفقه ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست مطالبه نفقه از طریق دفاتر خدمات قضایی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و نفقه را مطالبه نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که حکم نفقه دارید میتوانید طلاق بگیرید.راهی جز جلب ایشان برای وصول نفقه ندارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام الزام به پرداخت نفقه را دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه جاری و معوقه از تاریخ .... تا زمان اجرای حکم را مطرح نمایید و

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست مطالبه نفقه حال و معوقه مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای صدور حکم طلاق
ابتدا شکوائیه کیفری ترک انفاق را مطرح نمایید
و در صورت صدور حکم قطعی مبنی بر ترک انفاق ، اگر زوج به مدت 6 ماه از ابلاغ اجراییه ، نفقه را پرداخت ننماید زوجه میتواند با استناد به شرط مقرر در عقدنامه و عسر و حرج دادخواست طلاق را مطرح نماید و حکم طلاق صادر خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید شرایط اخذ نفقه ودلایل متقن ومحکمه پسند باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شکایت کیفری برای مطالبه نفقه طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر قصد جدایی دارید عدم پرداخت نفقه از شرایط عسر و حرج است و میتوانید بر مبنای آن طلاق بگیرید
اگر قصد جدایی ندارید میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و طبق نظر کارشناس نفقه خود را مطالبه کنید.
توجه داشته باشید اگر حکم الزام به تمکین صادر شده باشد و زوجه تمکین نکند در این صورت نفقه تعلق نمی گیرد.