مشاوره حقوقی رایگان - چک 160 میلیونی

من چکی دریافت کردم تاریخ چک برای مرداد 1401 بود و تا الان پرداخت نشده هزینه ای دیرکرد چقدر است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر تادیه براساس شاخص تورم محاسبه می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه چک به انضمام خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی را تنظیم نمایید ، میزان دیر کرد توسط واحد اجرای احکام بر اساس شاخص نرخ تورم محاسبه و به شما اعلام می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر چک در مواعد قانونی برگشت زده شود و اقامه دعوا انجام شود از تاریخ مندرج در چک ، خسارت تأخیر تادیه ، طبق شاخص رسمی سالانه بانک مرکزی محاسبه و پرداخت خواهد شد

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

براساس تورم هستش
اجرای احکام محاسبه میکنه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید محسابه شود از تاریخ سر رسید خسارت تاخیر تادیه به آن تعلق می‌گیرد به شرطی که شرایط دیگر را داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان دیر کرد توسط واحد اجرای احکام بر اساس شاخص نرخ تورم محاسبه و به شما اعلام می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بر اساس نرخ تورم طبق شاخص محاسبه شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

از تاریخ چک خسارت متناسب با شاخص محاسبه میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خسارت تاخیر تادیه براساس شاخص بانک مرکزی محاسبه می شود . البته به شرط صدور حکم قطعی دادگاه رسیدگی کننده. لیکن طبق آخرین شاخص تا بهمن 1401 اصل و فرع آن 1,938,841,900ریال می شود .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در گوگل سرچ کنید محاسبه خسارت تاخیر تادیه صفحه مربوط به محاسبه نرخ تورم بانک مرکزی همراه با ماه یا سال معرفی می گردد که میتوانید با جایگذاری موارد خواسته شده هزینه دیرکرد مبلغ را مشاهده نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام توسط شعبه اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

هزینه دیر کرد یا خسارت تاخیر تادیه اجرای احکام دادگستری مشخص می نماید شما باید شکایت کنید و در ضمن خسترت تاخیر هم مطالبه نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

خسارت تاخیر تادیه با رای دادگاه را ، اجرای احکام بر اساس شاخص بانک مرکزی محاسبه مینماید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام براساس نرخ شاخص تورم توسط اجرای احکام محاسبه میگردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

خسارت تأخیر تادیه ، طبق نرخ تورم شاخص رسمی سالانه بانک مرکزی محاسبه و پرداخت خواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خسارت تاخیر تادیه طبق شاخص تورم بانک مرکزی محاسبه می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانید تماس بگیرید تا برای شما به صورت دقیق محاسبه نمایند بستگی به زمان مطالبه شما نیز دارد