مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا به امانت

سلام شوهره من سال 86 یه چک به پدرم سفید امضا داد بعد چند روز مانده به چک پدرم پیشه کسی که بهش چک داده بود رفته ولی متوجه میشود او را کشته اند تا ولی همسر وی یکروز بعد از تاریخ چک به بانک رفته و همسر بنده خبر از چک نداشته و پدرم چیزی بما نگفته بود و برگشت زدن بعد سال 94 پدرم 31 میلیون داد ولی خانم گفت من خسارت این چند سال تا سال 98 رو میخوام ولی 31 میلیون را نگرفت الان 31 میلیون دسته ما است و از شوهرم شکایت کردن ولی همسر بنده چک و امانت داده بود و از 31 میلیون خبر نداشت الان حکم جلب همسر منو بعد از 12 سال گرفتن ایا میتوانن خسارت بگیرین برای اینکه یه روز بعد از تاریخ چک به بانک رفته دنبال چک نرفته دیگه تا سال 94 شکایت کرده الان ما باید چکار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

چون قانونا چک یعنی بدهکاری ، خسارات تاخیر تادیه از تاریخ مندرج در چک تا زمان اجرای حکم قابل مطالبه هست. لذا یا رضایت شاکی را بگیرید و یا درصورت قطعیت حکم طبق قانون به اجرای احکام مراجعه و تسلیم حکم شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با شرح حالی که شما ارایه دادهاید اصولا چک وجه کیفری ندارد و با حربه تاریخ چک و صدور گواهی عدم پرداخت وجه کیفری به ان دادهاند لذا لازم است از کمک تخصصی بهرمند شوید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پرونده شما نیازمند بررسی اسنادی میباشد لیکن در صورت صحت اظهارات شما امکان دفاع مناسب از همسر شما وجود دارد