مشاوره حقوقی رایگان - چک تخلیه

با عرض ادب و احترام
در متن چک تخلیه چه عبارتی باید نوشته شود

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بهترینش هیچی.یاالله

یک وکیل

درود
بستگي به اين موضوع داشته كه از طرف مؤجر يا مستأجر!؟

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، برخی مؤجرین البته بیشتر در مناطق مرفه نشین شهرها معمول شده از باب تخلیه مورد اجاره به توسط مستأجر در رأس انقضاء مدت یا فسخ قرارداد اجاره ، چک تضمین تخلیه مورد اجاره دریافت می نمایند که مستندی در قانون اجاره ندارد و جهت اطمینان خاطر بیشتر مؤجر در صورت عدم تخلیه مورد اجاره به توسط مستأجر برای فشار بیشتر به وی از طریق برگشت زدن چک و به اجرا گذاشتن حقوقی چک است ولاغیر . در متن چک تصریح شود بابت تضمین تخلیه مورد اجاره در انقضاء مدت یا فسخ یا اقاله قرارداد اجاره شماره فلان و تاریخ فلان و مثلاً تنظیمی در مشاور املاک فلان و همچنین در قرارداد اجاره هم به چک مزبور با تمام مشخصات و نوع آن اشاره گردد .

یک وکیل

با سلام. حتما در چک قید کنید بابت تضمین تخلیه ملک موضوع اجاره نامه.... در تاریخ.......و به هبچ عنوان چک سفید امضا تحویل موجر ندهید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پاسخ همکار محترم جناب اقای گنجی کامل میباشد

یک وکیل

با سلام حتما بنویسید چک تضمین بابت تخلیه ملک مورد اجاره و در قرارداد نیز حتما چک و شماره آن را ذکر نمایید تا دارنده چک نتواند به راحتی آن را به اجرا بگذارد.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام نظر همکار گرامی غفاری صحیح تر است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بانک اصولا به نوشته درون چک و علت آن توجه نمی نماید
بنده برای امر تخلیه علاوه بر چک سفته را توصیه می نمایم.
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به این دارد
موجر هستید یا مستاجر که بهترین پیشنهاد ارائه گردد.