مشاوره حقوقی رایگان - امضا پشت چك

با سلام خدمت تمام وكلا، بنده يك فقره چك دارم كه مبلغش ٢٣ ميليون تومان هست و تاريخش اواخر سال ٩٣ ميباشد و هنوز هم چك برگشت نخورده و ميخوام از طرفی كه پشت چك امضا كرده دادخواست مطالبه كنم، چكار بايد بكنم، ممنونم از زحماتتون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" جهت دریافت مشاوره حضوری و یا تنظیم دادخواست مطالبه وجه یک فقره چک بلامحل و یا استخدام وکیل می توانید به هر یک از وکلای عضو درگاه خدمات حقوقی دادراه که در حوزه جغرافیایی محل اقامت شما قرار دارد و مدنظرتان است مراجعه نمائید .

یک وکیل

با سلام در ابتدا چک را برگشت بزنید و سپس به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در سطح شهر تهران بروید و دادخواست خود را ثبت نمایید بهتر است صادرکننده چک را نیز طرف دعوا قرار دهید.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه چک موصوف در ظرف زمانی تعیین شده قانونی که( مدت 15 روز یا 45 روز از تاریخ سررسید) است برگشت نخورده لذا شما قانوناً نمیتوانید علیه ظهر نویس یا همان پشت نویس اقدامی بکنید و صرفاً میتوانید وجه چک را از صادر کننده مطالبه نمائید.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

باسلام به استنادماده ٣١٥ قانون تجارت که بیان میدارد اگرچك درهمان مكاني آه صادرشده است بايدتاديه گردد دارنده چك بايددرظرف پانزده روزازتاريخ صدور وجه آن رامطالبه کندواگر ازيك نقطه به نقطه ديگرايران صادرشده
باشدبايددرظرف چهل وپنج روزاز تاريخ صدورچك مطالبه شود.
اگردارنده چك درظرف مواعدمذکوره دراين ماده پرداخت وجه آن را مطالبه نكندديگري دعوي اوبرعليه ظهرنويس مسموع نخواهدبودواگروجه چك به سببي که مربوط به محال عليه است ازبين بروددعوي دارنده چك برعليه صادر کننده نيزدرمحكمه مسموع نيست
بنابراین شما نمیتوانید برعلیه ضامن طرح دعوی نمائید

علی رفیعی

جناب آقای علی رفیعی:

با این شرایط و منقضی شدن مهلت طرح دعوی بر علیه ظهرنویس فقط میتونید به طرفیت صادر کننده چک اقامه دعوی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ظرف مواعد برای برگشت زدن چک اقدام میکردید. بنابراین شما نه شکایت کیفری میتونید بکنید نه علیه ظهرنویس اقدامی کنید فقط از صادر کننده چک در دادگاه حقوقی شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مواعد قانونی رو رعایت نکردید بنابراین علیه ظهر نویس نمیتوانید اقدامی کنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر.فقط بر علیه صادر کننده جک.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

چکی که گواهی برگشت ندارد را نمی توان به انضمام دادخواست حقوقی مطالبه نمود
اول به بانک مربوط مراجعه و بعد از اخذ گواهی عدم پرداخت در صورت نبود وجه نسبت به ارایه دادخواست مطالبه وجه چک اقدام نمایید
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا نگارش لوایح و خواسته خویش با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید
قل ز تماس پیامک ارسال دارید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

باسلام احتراما به علت عدم رعایت مواعد قانونی نمیتوانید علیه ظهرنویس(پشت نویس) طرح دعوی نمایید و فقط میتوانید علیه صادرکننده چک اقدام کنید.