مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

با سلام و عرض ادب؛
بنده محکوم به پرداخت وجه چک و تاخیر تادیه از جانب دادگاه شده ام و حکم جلب من صادر شده و با پرداخت مبلغی فعلا رضایت گرفته ام تا 15روز دیگه مابقی بدهی را پرداخت کنم . آیا می توانم به مبلغ تاخیر تادیه اعتراض کنم و ان مبلغ را کاهش دهم ؟ 2فقره چک 5.5 میلیون تومانی از بنده شکایت شده و تاریخ سر رسید چک برای سال 97 می باشد و دادگاه 22میلون تومان حکم صادر کرده است ، با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به شاخص دیرکرداعلامی از بانک مرکزی محاسبه انجام شده صحیح می باشد و حق اعتراضی در اینخصوص ندارید

علی محمدی قوزلو

جناب آقای علی محمدی قوزلو :

سلام
اولا مهلت اعتراض شما منقضی شده در ثانی خسارت تاخیر تادیه جزء لاینفک حکم صادره می باشد و چنانچه طرف مقابل شما نسبت به مبلغ تاخیر تادیه رضایت ندهد باید بپردازید.
موفق باشید