مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی

حساب بانکی مهر ایران-بانک اقتصاد نوین مسدود شده جهت پیگیری و رفع مسدودی حساب رفتم بانک گفتن از طرف قوه قضاییه مسدود شده فک کنم بخاطر سایتهای شرط بندی ک من متاسفانه دیگ نرفتم پیگیری کنم الان یکسال حساب مهر ایران و اقتصاد نوین مسدود چکار کنم جهت رفع مسدودی میترسم برم دردسر شه ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه درد سر نمیشه فوقش مبلغی جریمه است و تعهد مبنی برا اینکه تکرار نشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تنها یکبار اقدام به ورود به سایت کرده باشید با ی تعهد کتبی رفع مسدودی میشود . در سایت eers. ir ثبت نام کنید و منتظر پیام باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد

در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد

بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در سایت eers. ir ثبت نام کنید و منتظر پیام باشید تا ابلاغیه ارسال شود چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بدوا به بانک مراجعه و علت مسدودی را جویا گردید درصورت مسدودی از طرف دادستانی به جهت شرط بندی مدارک خویش را در سامانه تحقیقات الکترونیک به آدرس eers.ir بارگذاري نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.
توقیف حسابهای بانکی به جهت بازی در سایت های شرط بندی از طریق دادستانی کل کشور انجام می شود و می توانید حضورا یا تلفنی پیگیری کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر علت شرکت در سایت های شرط بندی بوده در سامانه تحقیقات الکترونیک eers.ir ثبت نام کنید و منتطر تماس باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم شده اید
و شما باید ابتدا به سایت دادستانی وارد و تمام مشخصات خود و گردش حساب های بانکی را ذکر نمایید و بعد زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد و باید دفاع نمایید

و در صورت عدم مراجعه ، حکم غیابی
محکومیت صادر خواهد شد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

به قسمت اجرای احکام دادگستری مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا ابتدا تعهد اخذ می‌شود
وانگهی چاره جز مراجعه حضوری نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای رفع مسدودی بدوا باید علت مسدودی را مرتفع کنید ، در صورتیکه در سایت های شرط بندی تکرر در شرط نداشته اید برای شما جای نگرانی ندارد چرا که نهایتا برای شما جزای نقدی و تعهد در بر خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از شما تعهد گرفته میشود و مبلغی به عنوان جریمه پرداخت میکنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

. در سایت eers. ir ثبت نام کنید و منتظر پیام باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.1- می بایست جهت رفع انسداد حساب حتما به مرجعی که دستور مسدود شدن حساب ها را صادر کرده مراجعه نمایید.
2- بستگی به گردش حساب شما از شرط بندی دارد و آیا لیدر بوده اید یا خیر؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت برای باز شدن باید پیگیری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سایت های شرط بندی از طریق دادستانی مسدود می شود

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، با مراجعه به شعبه مرجوع الیه و پیگیری امکان رفع سو اثر از دستور قبلی میسر است

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورتیکه به دلیل سایت های شرط بندی مسدود شده باشد، معمولا با اخذ تعهد رفع توقیف میگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بید از طریق مرجع مسدودی پیگیری کنید از بانک‌ بپرسید از کجا مسدود شده پیگیری کنیدتا مشکل حل شود.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما به دادسرا مراجعه کنید از شما تعهد گرفته میشه و یک حکم تعلیقی صادر خواهد شد که اگر مجددا در سایت شرط بندی شرکت کنید تعلیق شما برداشته میشه و اینبار ممکنه به انسداد حساب ختم نشه و حبس تعزیری بشما داده بشه.ضمنا اگه بار اول هستش حسابعا بعداز 6 ماه در صورت مراجعه آزاد میشه بشرط طی مراحل دادسرا و دادگاه که عرض کردم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر سامانه ثنا داشته باشید باید خیلی وقت پیش برای شما از جانب دادستانی ابلاغیه فرستاده میشد که گویا این اتفاق نیفتاده است پس سامانه ثنا ندارید که باز باید برای شما ابلاغیه حضوری می‌امد به صورت حضوری از دفتر دادستانی استان پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در سایت eers. ir ثبت نام کنید و منتظر پیامک باشید.اصولا بار اول تعهد اخذ میگردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله بخاطر ورود به اینگونه سایتهاس وباید از طریق معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در صورت مستولي بودن ترس و عدم مراجعه
از وكلاي محترم دادگستري كه آشنا به امور بانكداري مي باشند استفاده فرماييد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حتما مراجعه کنید احتمال زیاد محکوم به حبس قابل خرید یا جزای نقدی میشه