مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی بخاطر شرکت در سایت های شرطبندی

جناب حساب من ازطریق دادستان کل کشور بخاطر شرطبندی در اینترنت مسدود شده رفتم به دادستانی یک سایت داد بهم گفت برو اطلاعاتتو اونجا پرکن منم پرکردم فرستادم الان بایدچکارکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود ورود در این سایت ها اجتناب نمایید و با تعهد مکتوب حساب شما آزاد خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بار اول باشد با تعهد توقیف رفع می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر تماس یا ابلاغ دادستانی باشید و بعد از مدتی اگر خبری نشد و حسابتون رفع توقیف نشد تماس بگیرید و پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر باشید ابلاغیه برای شما می اید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدتی منتظر و سپس به دادسرا مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در سایت شرطبندی شرکت و مبادلات مالی داشته باشید مجرم تلقی و حسابهایتان از طرف دادستان مسدود خواهد شد. بهتر است با انها همکاری کنید تا مورد عفو واقع شوید. اگر سوال دیگری بود تماس بگیرید