مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب به دلیل قمار

سلام من دو سه سال تو سایت شرط بندی فعالیت داشتم با یک حساب بانکی 5روز قبل از عید حساب بانکیمو مسدود کردن با حساب بانکی ب اسم مادرم فعالیت داشتم الان 13 میلیون تو حسابمه مادرمم میترسه پیگیری کنه
میخواستم ببینم هزینه تقریبی وکیل پیگیری کنه چقدره و این امکان این ک پول برگرده هست یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما مرتکب جرم شده اید و مجازات خواهید داشت
و در صورت عدم پیگیری حکم غیابی صادر خواهد شد
و در صورت پیگیری ممکن است با یک تعهد ، پرونده مختومه بشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مسدودی باید پیگیری کنید .از بانک سوال کنید...

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .1-هزینه وکیل امری کاملا تافقی بین وکیل وموکل است 2-این امر بستگی به دفاعیات ومستندات شما دارد قمار وشرط بندی طبق قانون حرام وباطل است بنا به ماده 706 قانون مجازات اسلامی “هرکس آلات قمار و شرط بندی را بخرد و یا حمل یا نگهداری نماید به 1تا 3 ماه حبس و یا 500/000 تا 1/500/000 ریال مجازات نقدی میشود”

“و همچنین مجازات فردی که وسایل مربوط به قمار را بسازد به فروش برساند و یا از خارج از کشور وارد کند 3 ماه تا 1 سال حبس و یا به 1/500/000 تا 6/000/000 ریال جریمه نقدی محکوم میشود”باید توجه کنید کهتا زمانی که در این سایت‌ها پول شرط بندی نشود، جرم محسوب نشده و خلافی صورت نگرفته است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم مرتکب شدید و اگر در دادگاه شرکت نکنید حکم غیابی صادر میشود پس بهتر است حاضر شوید و با اعلام پشیمانی و در صورتیکه بار اول شما باشد با تعهد مشکل حل شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای اولین بار وارد این گونه سایت ها می شوید اصولاً از شما تعهد مکتوب اخذ و حساب شما آزادسازی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق الوکاله توافقی است.
اگر حساب شما به خاطر سایت شرط بنده مسدود شده است
می توانید سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر تماس یا ابلاغ دادستانی باشید.
معمولا با اخذ تعهد مشکل حل میشه و جای نگرانی نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بار اول باشد اصولا تعهد اخذ می گردد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير، ميزان حق الوكاله توافقي مي باشد. در خصوص قسمت دوم سوال اگر برای اولین بار انجام شده باشد اصولاً از شما تعهد كتبي اخذ مي شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان حق الوکاله توافقی است و بستگی به توافق طرفین دارد

مینا احمدی

مینا احمدی :

از طريق پنل مشاور تلفني با من تماس بگيريد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام حق الوکاله توافقی ویاطبق تعرفه می باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
باتوجه به توضیحات شما مرتکب جرم شدید و هر جرمی قابل مجازات است و هزینه وکیل بستگی به توافق طرفین دارد