مشاوره حقوقی رایگان - سایتهای شرط بندی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکیلای محترم...
مناسفانه چندی پیش بنده از طریق ی تبلیغاتی دروغ ..محک خورده و وارد سایتهای شرط بندی شده‌ام
سوالی که چندین روزه ذهنمو به خود مشغول کرده است اینکه ... اگر از طریق مراجع قضایی تمام حساب‌های بانکیمون مسدود شود ....تکلیف موجودی حساب‌های بانکیمون چی خواهد شد ؟
ممنون میشم اگر کلی و واضح توضیح بفرمایید!!!
(با سپاس فراوان)

پاسخ ها :

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

خللی به موجودی حسابهای شما وارد نمی‌شود، اگر مبلغی از شرط‌بندی برده‌اید برگشت داده می‌شود و به همان میزان به جزای نقدی هم محکوم می‌شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در سایت شرط بندی فعالیت داشته باشید فقط حسابی که با آن در سایت پول واریز یا براشت می کنید توقیف میشه و اگر پولی در حساب باشه قابل برداشت نیست تا در خصوص پرونده تعیین تکلیف بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای اولین بار تان است می توانید از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری و با تعهد مکتوب حساب های شما رفع انسدادخواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما در سایت های شرط بندی شرکت کرده اید و حساب شما مسدود شده است حتما باید به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید. ( دادستانی یا پلیس فتا ) و ...
و اگر مراجعه ننمایید حتما پرونده شما به دادسرا ارسال خواهد شد و برای شما مجازات تعیین خواهد شد جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام چنانچه محل ورود وجوه مشخص باشد مشکلی نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید،ضمن اینکه تا حساب‌هایتان مسدود نشده اند بلافاصله خارج گردید،اگر هم مسدود شوند شما را به مراجع قضایی معرفی و معمولاً قاضی دادگاه با جریمه ای و یا تعهدی پرونده را مختومه می نماید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام تکلیف حسابها در راي قطعي که از دادگاه صادرمیگرد مشخص می‌شود ولی در هرصورت مبالغ شرطی باید به صاحب آن عودت شود چون این شرط بندی مطابق قانون باطل مي باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حساب بانکی تا تعیین تکلیف پرونده که همان صدور و اجراي رای باشد مسدود می ماند و بعد از اجرای رای یعنی همان پرداخت جزاي نقدي ، باز خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق مرجع قضایی مربوطه پیگیری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

طبق اصل 49 قانون اساسی وجوه حاصل از قمار قابل توقیف به نفع دولت می باشد( اگر موجودی حسابتان واریزی سایت های قمار باشد)

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بار اول شما باشد تعهد میگیرند و حسابها رفع مسدودی میشوند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تا رفع مسدودی انجام نشود کلیه حساب مسدود وبه اندازه ای که محکوم ی شوید به نفع دولت جریمه اش برداشت می شود