مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب به دلیل شرطبندی فوتبال

سلام،
من حسابم مسدود شده،با دادستانی کل تماس گرفتم،یه سایت معرفی کردن گفتن برو اونجا تیک قمار رو بزن و کد رهگیری بگیر،بعد سامانه ثنا برات ابلاغیه میاد،
شاید تا 4ماه هم طول بکشه.
یعنی الان باید تا 4ماه استرس بکشیم، بخدا خواب از چشمون گرفته شده از استرس،
من کلی درس خوندم و اگه حکم زندان بدن چاره چیه باید برم زندان یا میشه با پرداخت پول نرفت زندان،تورو خدا راهنمایی کنید چی میشه الان.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید اگه بار اولتون باشه مشکلی نداره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر ابلاغ یا تماس دادسرا باشید.
معمولا تعهد اخذ میشه و اگر به دادگاه نیز ارسال بشه نهایت جزای نقدی تعیین میشه و جای نگرانی نیست.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،اگر بار اول باشد تعهد میگیرند ...نیاز به بررسی بیشتر دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم قماربازی شده اید و جرم است و همه چیز بستگی
به دفاعیات قانونی شما در دادسرا خواهد داشت و

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام از عضویت يا فعالیت در سایت های قمار خیر و برکت عاید نمی‌شود. برای بار اول معمولا تعهد می‌گیرند و جریمه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید ببینید دلیل مسدودی حساب شما چیه و بیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمیشه در ضمن باید متتظر تهدیدات و آسیب‌های احتمالی بعدی هم باشید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
اگر درس خوانده اید چرا رفتید قمار کردید؟
اون سایتی که بهتون معرفی کردن برای اقرار گرفتن از شما بوده. اگر تیک قمار رو زدید یعنی اقرار کرده اید که قمار کرده اید. تقاضای پشیمانی بکنید در اکثر موارد از شما تعهد می گیرند و سو پیشینه ای هم نمی شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پروسه رسیدگی همین است. طولانی است. در دادسرا و دادگاه دعوت میشوید تا از خود دفاع کنید. معمولا جزاي نقدي تست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بار اول باشد تعهد اخذ می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای اولین بار تان باشد به اظهار ندامت و پشیمانی و توبه نمایید با گذشت مکتوب مشکل شما حل خواهد شد حسابهای شما آزاد می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ببینید از چه مرجعی دستور توقیف آمده از همان مرجع پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمالا در صورت اثبات جرم قمار جریمه نقدی محکوم میشوید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر حبس نمی دهند نهایت جزای نقدی ان هم ممکن است تعلیق شود.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. نیاز ب توضیات بیشتر در مورد سابقه شما در شرط بندی و اینگونه سایتها میباشد. تا بتوانم راهنماییتان کنم.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتی که به عنوان لیدر شناخته نشوید در صورت پشیمانی و ارتکاب جرم در مرتبه اول به شما در مجازات تخفیف داده میشود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما جرم قماربازی را انجام داده اید و همه چیز بستگی
به دفاعیات قانونی شما در دادسرابستگی دارد

سعید مختاری

جناب آقای سعید مختاری :

سلام جای نگرانی نیست زندان نداره دوست عزیز

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با ثبت نام در سامانه ثنا منتظر ابلاغ باشید.