مشاوره حقوقی رایگان - بستن حساب برای دومین بار

سلام و درود.
قبلا یه بار بخاطر قمار توی سایت های شرطبندی حسابم رو بستن.
منم توی سایت دادستانی شماره تلفن قسمت قمار رو گرفتم و باهاشون تماس گرفتم و یه فرمی واسم فرستادن. فرم رو پر کردم و از طریق ایمیل واسشون فرستادم و گفتم که دیگه تکرار نمیشه. اونام حسابمو باز کردن.
بعدش دوباره بازی کردم و دوباره حسابم مسدود شده. البته حساب قبلی نیست و با حسابی دیگه بازی میکردم.
فقط اون حساب مسدوده و حساب های بانکی دیگرم کار میکنن.

حالا اینم سوالاتم که ممنون میشم جواب بدین.
آیا اگه خودم پیگیری نکنم بعد از مدتی حسابم باز میشه؟
آیا اگه پیگیری کنم اینبار بخششی در مار هست؟
الان که حساب های دیگرم فعال هستن اگه پول زیادی بیاد توشون اونا هم قفل میشن یا نه؟
(منظورم پول زیاد از طریق قمار نیستش.چون دیگه ولش کردم و قسم خوردم)
یکی قراره یه مقدار پول زیاد امانتی بریزه توی کارتم. واسه این میپرسم نکنه پول رو بفرسته و بعدش اون حسابمم قفل بشه.
لطفا جواب این سه تا سوالمو بدین ممنون میشم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پیگیری نکنید تمام حسابهای شما مسدود میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر پیگیری ننمایید حکم غیابی و
مجازات صادر خواهد شد
و شما باید دوباره تمام مشخصات خود را در سایت وارد نمایید و منتظر ابلاغیه حضور در جلسه دادرسی دادسرا بمانید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پیگیری نکنید با توجه به اینکه قبلا پرونده داشتید حسابتان به این زودی رفع توقیف نمیشه و ممکن است پرونده رو به دادسرای شهرتون جهت پیگیری بفرستم.
در خصوص بقیه حسابها به نظر به جهت پرونده شرط بندی به نظر توقیف نمی شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فقط با حسابی که وارد سایت قمار شدید کار دارند نه بقیه حسابها

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با توجه به مبالغ و مدت بازی شمامی توانید نتیجه متفاوت باشد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بهتر است تا تعیین تکلیف نهایی اعلام جرم قماربازی صبر کنید و پولی واریز نکنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه قبلا تعهد داده اید و حساب شما باز شده است تکرار آن از موجبات تشکیل پرونده قماربازی علیه شما خواهد بود

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...حسابها خود بخود باز نمیشن....بله اگر مبلغ نامتعارفی واریز بشه مسدود میشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر باید پیگیری نمایید در صورت عدم پیگیری امکان مسدودی کل حسابها می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر