مشاوره حقوقی رایگان - برگه سفید امضا اثر انگشت

سلام از برادرم 7سال پیش 150متر زمین کشاورزی خریدم 6میلیون تومن ایشان کلیه مدارک مربوط به زمین را تحویل بنده داده سه سال پیش یک برگه سفید امضا با اثر انگشت به من داد تا قولنامه فروش زمین را بنویسم اکنون شکایت سفید امضا کرده چکار باید بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قولنامه بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

توصیح دهید جریان را برای دادگاه و اگر شاهد دارید ببرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.
اگر ثابت شود برگه سفید امضاء بوده اعتباری نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سند سفید امضا باشد توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد

شما باید دادخواست اثبات وقوع
عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید و ادعای خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موارد را به اطلاع قاضی برسانید و شهود خود را در این خصوص معرفی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر دفاعیات مناسب نداشته باشید حکم حبس صادر میشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر ثابت شود سفید امضاء بوده است اعتباری ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید اثبات نمایید که توافق بیع بوده است و  سفید امضا قابل استناد نمی باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با دلایل و مدارکی که دارید اثبات نمایید که متن نوشته شده با رضایت خودش بوده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

عدم سوء‌نیت خود را باید در دفاع ثابت کنیدو اگر شاهدی دارید شهادت دهند

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام شما می توانید اثبات وقوع بیع بدید و موضوع را با دو شاهد به اثبات برسانید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما باید سواستفاده از سفید امضا را ثابت نماید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سفيد امضا بوده و شكايت وارد است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید.اگر سند سفید امضا باشد توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات وقوع بیع و به استناد شهود اقدام نمایید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام با ادله مثل شهادت شهود و پرینت بانکی مبنی بر واریز ثمن معامله از خود دفاع کنید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگه اثبات شود سفید امضاء بود اعتباری ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بار اثبات ادعا با شماست تقاضای کارشناسی کنید