مشاوره حقوقی رایگان - کپی برگ سفید امضا

سلام و عرض ادب
ایا کپی برگ سفید امضا کارشناسی میشود یا نه
اگر کارفرما اصل برگ سفید امضای که مطالبی در ان نوشته را به دادگاه ارائه ندهد فقط کپی ان در دادگاه باشد چه حکمی داده می شود ایا با عدم ارائه برگ اصلی توسط کارفرما او در دادگاه محکوم نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای کارشناسی باید اصل برکه ارائه شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر نسبت به سند ابراز جعل شود باید کارفرما اصل سند را ارائه کند و الا سند قابل استناد نخواهد بود...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در برخی موارد که به اصل برگه دسترسی نیست از طریق کپی کارشناسی میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر کارشناسی از روی برگه کپی قرارداد امکان ندارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت عدم ارائه ی اصل برگه ، برگه ی مذکور از عداد دلایل خارج میشود .

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما میتوانید در دادگاه ارائه اصل مدرک را از خواهان بخواهید، در صورت عدم ارائه اصول مدارک ، دعوا رد خواهد شد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
با درخواست شما برای ارایه اصل قراردا د وعدم ارایه آن در جلسه اول دادگاه توسط کار فرما، اگر دلیل دیگری نداشته باشد دعوی خواهان رد می شود.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در برخی موارد امکان کارشناسی از روی کپی است ولیکن عموما اظهارنظر قطعی نمی توان انجام داد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر کارشناسی از روی کپی امکان ندارد
ادعای جعل کنید تا برگه اصلی توسط کارشناس مربوطه برسی بشود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام باید اصل سند را از او تقاضا نموده و نسبت به ان ادعای انکار و یا جعل مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اصل مدارک باید در دادگاه ارایه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای کارشناسی می بایست اصل مدرک باشد اگر شخصی اصل آن را ارائه ندهد از اعداد دلایل او خارج می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای کارشناسی باید اصل مدرک وجود داشته باشد.