مشاوره حقوقی رایگان - جعل مدرک

با درود .. بنده سال اخیراً از همسرم جدا شدم و چون طلاق از طرف بنده بود ،کلیه حقوق قانونی ایشان مانند مهریه ، اجرت المثل و مفقه و ... را پرداخت نمودم اما متاسفانه از طریق بستگان نزدیک و دوستان ایشان مطلع شدم که ظاهراً کاغذی را که مربوط به چند ساله پیش بوده و در آن زمان به بهانه رضایت نامه اردوی فرزندم به صورت سفید امضاء از من گرفته بود ، پیش خودش نگه داشته و به دنبال شخص جاعل و حرفه ای می گردد تا بر اساس نمونه خط بنده ، رسید بدهی و یا تعهد مالی برای من ایجاد کند ، آیا این امکان پذیر است؟آیا من می توانم اظهارنامه ای از قبل به ایشان بفرستم تا توطئه ایشان را جلوگیری کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید اظهار نامه بابت استرداد ان بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با حدس و گمان نمی توانید اقدامی انجام دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در این خصوص اظهارنامه رسمی ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سفید امضا سندیت ندارد اما می توانید اقدام نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...سوءاستفاده از سفید امضا جرم است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . اما اگر چنین رسید جعلی ساخت و از یا از ان استفاده کرد میتوانید از وی شکایت کنید اگر مشکلی باز هم بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.بله میتوانید در متن اشاره نمایید که از بودن چنین برگه ای مطلع هستید و پر کردن آن وجاهت قانونی ندارد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. تقدم و تاخر نوشته و امضای ذیل نوشته قابل بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا امکان ندارد اگر امضا سند مربوط به سال های قبل بوده توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد و جرم جعل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لازم نیست اظهارنامه ارسال کنید
اگر اقدام کنه از طریق کارشناسی جعل مشخص میشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اظهارنامه‌ای برای وی ارسال نمایید و در متن اظهارنامه به این موضوع اشاره نمایید که از وجود همچین برگه ای اطلاع دارید و در صورت پر نمودن آن وجاهت قانونی ندارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
ایشان هر گونه نوشته ای دال بر تعهدمالی از جانب شما ارایه دهند شما میتوانید ادعادجل کرده و درخواست ارجاع ب کارشناسی نمایید و مسلما قابل تشخیص خواهد بود.
اگر چه موضوع مالی نیست ولدمیتوانید از طریق اظهار نامه به ایشان مهلت دهید ک نامه سفید امضا را به شماتحویل دهند