مشاوره حقوقی رایگان - امضا در برگه سفید بدون اثر انگشت

سیمکارت ایرانسلی به رایگان داده اند و برگه سفید امضا گرفته اند به همراه عکس از کارت ملی و مشخصات سیم کارت فعال نشده است چ کنیم مورد سو استفاده قرار نگیریم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از نمایندگی های ایرانسل یا شرکت مذکور دریافت داشته‌اید مشکلی پیش نخواهد آمد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر از نمایندگی مجاز است مشکلی نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اپراتور مربوطه پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به قسمت شکایات ایرانسل یا بازرسی این شرکت اعتراض کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

زیر بار نروید و یا اگر سفید امضا داده اید ان را پس بگیرید و به بازرسی مربوطه نیز اقدام انان را اطلاع دهید