مشاوره حقوقی رایگان - برگ سفید امضا

سلام و عرض ادب. احتراما کارفرما برگ سفید امضای مرا سال 97 گرفته و سال 1401مطالبی تایپ کرده و به اداره کار ارائه نموده و به دادگاه به عنوان سوء استفاده از برگ سفید امضا شکایت کرده و چون اصل برگ را ارائه نمی دهد و کپی ان که برابر اصل شده است در دادگاه مورد بررسی قرار گرفته است ان هم به کارشناسی نمی رود و قاضی قرار منع صادر کرده است دوباره اعتراض کرده ام الان چگونه ثابت کنم یا چکار کنم که کارفرما را محکوم نمایم با تشکر کارگر بلاتکلیف

البته جهت پاسخ سوال از مشاوران و وکلا کمال تشکر را دارم
عاجزانه خواهشمندم کمکم کنید از دست این کارفرمای کلاهبردار روانی نجات یابم و نگذارم جوانان ساده و ضعیف النفس در دام اینگونه روانیها بیافتد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظرف ده روز به قرار صادره اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای کارشناسی خط و امضا اسناد
، باید اصل سند موجود باشد تا
کارشناسی انجام بشود

در اداره کار که کارفرما ، اصل سند را ارائه داده است درخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم بود ان برگه را از اداره کار میگرفتید ک به دادگاه ارائه میکردید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اداره کار بروید و درخواست کنید که کارفرما اصل برگه مذبور را برای کارشناسی ارائه کند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به قرار اعتراض کنید و اصل سند باید جهت کارشناس ارائه شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ان برگه را از اداره کار بگیرید و به دادگاه ارائه میکردید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

با کپی کارشناسی امکانپذیر نیست. برای مطالبه حق و حقوق خود به اداره کار مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید به قرار منع تعقیب وی اعتراض می کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما سوال خود را خیلی بد مطرح کرده اید بسیار گنگ اما سفید امضا قابل شکایت است