مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

حقوق دانان نجیب زادگانند
سلام و درود بی پایان
خیلی خلاصه و کوتاه رسید عادی بابت طلبم گرفتم و طرف هم امضا زده دوتا هم اثر انگشت ..و با دستخط خیلی شیک خودش نوشته ها یا همون اظهارات فوق را در صحت و سلامت کامل تایید کرده ..متن فوق دستخط بنده هست اما تاییدیه دست خط خودشون هست دقیقا زیر متن و بین امضاهاشون که دوطرف برگه زدن . و الانم ادعای سو استفاده از سفید امضا کردن و منکر بدهی ..آیا اصلا قابل توجیه هست یا نیاز به کارشناسی دارد ؟؟با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر ادعای ایشان صحت ندارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در اینگونه موارد موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی معمولاً قابل تشخیص است.