مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان واریز نفقه

سلام همسر بنده میگویند که نفقه بنده رو به حساب دادگستری پرداخت کردند میخواستم بدونم چقدر طول می‌کشد تا دادگاه نفقه بنده رو به حسابم واریز کنند؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کمتر از هجده روز کاری
به واحد حسابداری مراجعه گنید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بسته به پیگیری خود شما دارد.زمان مشخصی نمیتوان اعلام کرد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادگاه که نفقه رو واریز نمیکنه،شما باید پیگیری وفیش را دریافت وبه ذیحسابی جهت واریز به حسابتان تحویل دهید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

جهت پرداخت نفقه به حساب شما به اجرای احکام مراجعه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام جهت پرداخت نفقه به حساب شما حضوری به شعبه اجرای احکام مراجعه نماییدوشماره حساب خودرابه اجرای احکام بدهیدتامبلغ نفقه رابه حساب شماواریزنمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید تا به حساب شما پرداخت شود

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

طی ارسال لایحه به اجرای احکام و اعلام شماره شبا به شعبه و اخذ نامه به صندوق دادگستری
معمولا 4الی15روز

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از اجرای احکام پیگیری کنید تا فیش برای شما صادر کنند

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر مدارک و شماره شبای خودتان را به حسابداری دادگستری ارائه کنید کمتر از یک هفته به حساب شما واریز می شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

نقدا" پرداخت شود و هیچ مهلتی غیر از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه هم داده نمی شود و اگر واریز شده پس از سیر مراحل اداری بحساب شما نهایتا"ظرف دو هفته زمان خواهد برد

و البته به تشخیص دادگاه است پرداخت آن موثر است.

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

*** سلام و عرض ادب ***
خود دادگستری به صورت اتوماتیک به حساب شما واریز نمیکند
از اجرای احکام نوبت بگیرید و مراجعه نمایید ، آنجا نحوه دریافت را به شما اطلاع خواهند داد . حتما کارت بانکی ای به نام خودتان همراه داشته باشید که روی خود کارت به صورت خوانا شماره شبا معلوم و مشخص باشد .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پیگیری کنید از شعبه اجرا معمولا اگر مشکلی نباشد ظرف یک هفت تا دوهفتهاز درخواست واریز میشه

یک وکیل

با سلام و وقت بخییر با مراجعه به شعبه اجرا احکام و دادن شماره حساب به حساب شما واریز میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به شعبه مربوطه مراجعه نمایید و قبض آن را اخذ و به ذیحسابی تحویل نمایید تا پرداخت گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به اجرای احکام مراجعه نمایید و اعلام شماره حساب کنید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

حضورا به واحد اجرا مراجعه بفرمایید

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

بايد پيگيري فرماييد و مراجعه نماييد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با درخواست شما و معرفی شماره حساب به امور مالی سه تا ده روز بستگی به تراکم کاری امور مالی دارد