مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف نفقه در زمان عقد برای زوجینی که ازدواج نکرده اند،چیست؟

تکلیف نفقه زوجینی که عقد هستند و هنوز ازدواج نکرده اند چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام در عقد نکاح دایم نفقه زن به عهده شوهر است پس با جاری شدن صیغه نکاح نفقه به زن تعلق می گیرد البته در صورت تمکین بعد از عقد، و برگزار نشدن مراسم عروسی دلیل بر ندادن نفقه نیست.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام به مجرد عقد ازدواج مرد مکلف به پرداخت نفقه همسر خود میباشد.البته عنوان میشه چون زن در منزل شوهر نیست و تمکینی نداره و در منزل پدرشه در دوران عقد بر عهده پدر زوجه میباشد.و در دادگاهها نیز رویه فرق میکنه و نظرات متفاوته.

یک وکیل

از زمان جاری شدن صیغه عقد نفقه به زوجه تعلق می گیرد و می تواند آن را از زوج مطالبه نماید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
به محض وقوع عقد نکاح نفقه بر عهده مرد ثابت میشود واین امر به بعد از مراسم عروسی موکول نمیگردد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

سلام" پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به این سؤال مستلزم مشاوره حضوری است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نفقه در صورتی تعلق می گیرد که زوجه تمکین عام و خاص نموده و آن هم پس از عقد و ثبت نام زوجه در شناسنامه زوج
در غیر این صورت نفقه مفهوم خویش را از دست می دهد.
موضوع شما نامزدی است نه عقد در این دوره تنها هدایای اهدایی هر یکی از نامزدین قابل برگشت است ولاغیر
می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا هریک از همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر عقد نکاح جاری شده برعهده زوج است

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، به محض وقوع عقد نکاح نفقه به زوجه تعلق می‌گیرد.