مشاوره حقوقی رایگان - سلب اذن ولی

با عرض سلام و خسته نباشید
فرزند طلاق هستم(دختر) و پدرم چندین سال است که به شهر دیگری رفته و نفقه ای برای من واریز نکرده است.میخواستم بدونم میتونم از پدر خود شکایت کرده و علاوه بر نفقه، اجازه وی را برای ازدواج خود از او سلب کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " تا زمانی که ازدواج ننموده اید ، پرداخت نفقه شما بر عهده پدرتان است و اگر نمی پردازد می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید و یا شکایت کیفری ترک انفاق نموده و با شهادت شهود واجد شرایط اثبات نمائید . دختر باکره و دوشیزه جهت ازدواج ( چه موقت و چه دائم ) نیاز به اجازه و اذن پدری و در صورت فوت پدر و زنده بودن جدپدری ، نیاز به اجازه جد پدری دارد مگر بدون علت موجه از دادن اجازه خودداری کنند که در اینصورت اجازه آنها ساقط و دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج کند و اخذ اجازه ( دریافت حکم قطعی ) از دادگاه خانواده صلاحیتدار در دفتر ازدواج ، نکاح خود را به ثبت برساند .

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام نسبت به تعیین و مطالبه نفقه می توانید دادخواست نفقه بطرفیت پدر مطرح نماید ولی نسبت به نفقه گذشته امکان پذیر نیست و درخصوص سوال دوم این که درصورتیکه همسر مناسب پیدا شود و پدر تان اجازه ندهد با تنظیم دادخواست ومعرفی داماد به دادگاه می توانید اذن در ازدواج بگیرید .موفق باشید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.دادخواست مطالبه نفقه جاریه از تاریخ تقدیم دادخواست را به دادگاه بدهید. و درخصوص اذن اجازه ازدواج پدرتان نباشد از طریق دادگاه با ذکر علت و دلایل حکم از دادگاه بگیرید

یک وکیل

با سلام دادخواست مطالبه نفقه بدهید و شما نمی توانید از پدر سلب اذن نمایید مگر اینکه باکره نباشید تا نیازی به اذن پدر نباشد.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
طرح دعوای حقوقی مطالبه نفقه را میتوانید بکنید
سلب اذن ولی به خیلی چیزها بستگی داره که باید بیان کنید تا جواب بهتون بدم
راههایی برای ازدواج هم وجود داره میتونید پیام تلگرامی بدید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در مورد نفقه تا زمانیکه ازدواج نکرده اید پرداخت نفقه بر عهده پدر شماست و میتوانید دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت پدرتان به دادگاه ارایه کنید اما اینمورد باعث سلب حضانت نمیشه و در صورتیکه شما قصد ازدواج ا فردی را دارید و پدر شما مخالفت نمایند با طرح دعوی علیه پدرتان شخص مورد نظ را به دادگاه معرفی مینمایید و در صورتیکه دادگاه عدم رضایت رو منطقی ندونه از طرف پدر اذن به ازدواج شما میدهد

یک وکیل

سلام. شما می توانید از طریق دادگاه الزام چدر به پرداخت نفقه را بخواهید و در صورت عدم پرداخت به جرم ترک انفاق از ایشان شکایت نمایید. اما سلب اجازه از پدر قانونا پیش بینی نشده و در صورتی که تصمیم بر ازدواج داشتید می توانید با اذن دادگاه با فرد مورد نظر ازدواج بفرمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام شما می توانید برای نفقه اینده شکایت کنید
نه گذشته
ضمنن اگر شما در سن ازدواج (بیش از 13 سال) هستید با اذن دادگاه نیز می توانید ازدواج نمایید
در هر حال در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید
با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بابت اولی بلی.بابت دومی خیر مگر با مخالفت غیر موجه وی.یاالله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود، نفقه میتوانید مطالبه کنید، سلب اذن خیر، اما راه حل دیگر وجود دارد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. بله دادخواست مطالبه نفقه را ارائه دهید..

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، نفقه آینده قابل مطالبه هست
در خصوص سوال دوم با دارا بودن شرایط میتوانید طرح کنید.

جواد قدوسی

جناب آقای جواد قدوسی :

سلام
برای مطالبه نفقه آینده دادخواست بدهید. برای سلب اذن ولی ، باید با معرفی پسری که قصد ازدواج دارید ، از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید .