مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. خسته نباشید، میخاستم در مورد شرایط نفقه. شرایط پرداخت نفقه، و اینکه در چه صورت نفقه به زوجه تعلق میگیره. و آیا امکان قسط بندی نفقه وجود داره. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در صوورت وجود شرایط تمکین عام و خاص
نفقه به زوجه تعلق می گیرید
و در صورت معسر بودن زوج نفقه به صورت قسط بندی هم امکان پذیر است منتهی به نظر دادگاه
شما می توانید جهت مشاوره بیشتر و یا مطالعه پرونده با بنده و یا همکاران محترم تماس بگیرید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

یک وکیل

با سلام با عقد نکاح دایم نفقه به زن تعلق می گیرد اما در صورت تمکین از مرد.دادخواست خود را در دادگاه خانواده یا شورای حل اختلاف امور خانواده مطرح نمایید و با توجه به شان شما و نظر کارشناس میزان نفقه شما معین می گردد.

یک وکیل

سلام" نفقه عبارتست از تمام مخارج متعارف و متناسب با وضعیت زوجه از قبیل مسکن ، آذوقه ، پوشاک ، اثاث منزل ، هزینه های درمانی و دارویی و خادم در صورت عادت و یا نیاز زوجه که در صورت تمکین عام و خاص زوجه از شوهرش بر ذمه شوهر قرار می گیرد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به محض انعقاد عقد نکاح دائم نفقه به زن تعلق می گیرد.این امکان وجوددارد ونیکن چندان به صلاح مرد نیست.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
با انعقاد نکاح دایم به زوجه نفقه تعلق میگیرد مگر اینکه زوجه از تمکین عام و خاص بدون مانع شرعی و قانونی خودداری نماید

یک وکیل

سلام. به محض وقوع عقد دایم نفقه به زن تعلق می گیرد و زوجه می تواند از طریق دادگاه اقدام به مطالبه آن نماید که در اینصورت با نظر کارشناس میزان آن تعیین میگردد چنانچه زوج مالی داشته باشد و یا کارمند شرکت یا اداره ای باشد می توان اموال او را در ازای نفقه توقیف نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، به محض وقوع عقد نکاح نفقه به زوجه تعلق می‌گیرد.