مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام شوهرم منو کتک کاری کرد و شکایت کیفریش کردم الان خونه بابام هستم و بعد شوهرم رفت دادخواست الزام به تمکین داد و منم حکم کتک کاریشو زدم رو رای تمکین اما فایده نداشت چون دو تا کبودی بود الان حکم الزام به تمکینم آمده قطعی شده اما شوهرم نسبت به اجرایی کردن رای بی تفاوت هست به خاطر اینکه نفقه نده دادخواست الزام به تمکین داد و الان نمیاد اون حکمو اجرایی کنه منم رفتم رو حکم الزام به تمکین لایحه زدم که آماده تمکین هستم ولی شوهرم بی تفاوت نسبت به اجرایی کردن این حکم الان من میتونم شوهرمو شکایت ترک انفاق کیفریش بکنم ؟ میتونمم نفقمو بزارم اجرا؟ قبل از این الزام به تمکین اصلا پولی به من نداده نه خوراک نه پوشاک خانوادم برام پول واریز میکردن تا پولی برای خرج کردن داشته باشم اما شوهرم هیچ پولی به من نمیداد
الان من میتونم شکایت ترک انفاق کیفری کنم؟ بعدشم میتونم درخواست نفقه بدم توروخدا جوابمو بدین ممنونم

پاسخ ها :

علیرضا اکبری

علیرضا اکبری :

با سلام. شما بروید از شعبه اجرای احکام خانواده گواهی بگیرید که حاضر به تمکین شده اید ولی شوهر شما رغبتی به برگشت ندارد و یا چند شاهد پیدا کنید که حاضر باشند گواهی نمایند شما آماده بازگشت به منزل بوده اید ولی شوهر شما مانع شده است سپس مجدداً اقدام به طرح شکایت ترک انفاق یا دادخواست مطالبه نفقه کنید.اگر شعبه اجرای احکام خانواده این گواهی را به شما نداد اقدام به طرح شکایت و یا دعوا نموده و از شعبه رسیدگی کننده بخواهید که مراتب اعلام آمادگی تمکین شما رو از اجرای احکام خانواده استعلام کنند

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

شما می توانید اعلام آمادگی خود برای تمکین را اعلام نمایید و با شهادت شهود نیز این مورد را ثابت نمایید ولیکن به دلیل اینکه عدم تمکین صادر شده است همسر شما موظف به پرداخت نفقه نمی باشد و اگر شما اعلام آمادگی نمایید و همسرتون اجابت ننماید در این صورت میتوانید در خواست نفقه نمایید یعنی در صورتی که ایشان مانع ورود شما به منزل شوند و شاهد نیز برای این مورد داشته باشید.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی پرداخت نفقه بطور مستمر و همیشگی است و بفرض صدور حکم تمکین نیز با توجه به اینکه شما اعلام آمادگی برای تمکین کرده اید و مدت مدیدی از صدور حکم گذشته باشد و در این مدت شوهر شما نفقه پرداخت نکرده باشد شما برای مدت بعد از صدور حکم نیز حق مطالبه نفقه و حتی شکایت کیفری ترک انفاق خواهید داشت و در عمل نیز این چنین اقدام میشود.

یک وکیل

سلام" الآن فعلاً اولویت با حکم الزام به تمکین شوهرتان است که شما موظف به اجرای آن هستید و در صورت عدم پذیرش شما در منزل توسط همسرتان و اثبات آن با شهادت شهود آنوقت راه برای مطالبه نفقه معوقه و یا شکایت کیفری ترک انفاق برای شما باز می شود . ولی از شرح سؤال تان مستفاد می شود این زندگی مشترک برای طرفین زندگی بشو نیست و زوجین باید به دنبال راه حلی باشند که با حفظ حرمت و آبرو و آرامش یکدیگر و عدم اذیت و آزار هم در پی طلاق توافقی باشند.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

با سلام بعد از اجرای حکم و آمادگی شما برای تمکین مجدد نفقه به شما تعلق میگیرد و می توانید شکایت کیفری نیز بنمایید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پاسخ همکاران در اینخصوص کامل میباشد

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل را مطرح نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم