مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

واریز‌ نفقه
باسلام بنده درخواست طلاق دادم و در دادخواست ماهیانه مبلغی برای نفقه مشخص شده ولی من طلاق نمیدم
رفتم بانک پول بریزم حسابش کارمند بانک گفت که حسابشو مسدود کرده و قابل واریز وجه نیست ایشون ازم شکایت کیفری ترک‌ انفاق کرده و رای نگرفته اما دنبالشه که نتونم پول بریزم حسابش که تو دادگاه تجدید نظر علیهم رای بگیره اظهار نامه دادم‌که شماره حساب اعلام‌کنه جواب نداد.
رفتم اجرای احکام خانواده شماره حساب بگیرم واریز‌ کنم‌ اونجا که گفتن چون پرونده نفقه نداری‌ شماره حساب نمیدیم
تکلیف من‌ چیه؟
برای نفقش کجا پول واریز‌ کنم؟
این‌ اظهارنامه ای که‌ دادم‌ و‌ جواب نمیده و شماره حساب اعلام نمیکنه ترک انفاق کیفری رو رد میکنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر افخمی

جناب آقای علی اصغر افخمی :

با مراجعه به دادسرا و شعبه مربوطه موضوع را با بازپرس و یا دادیار محترم مطرح نمائید و حتما اظهارنامه ارسالی را نیز به همراه خود داشته باشید

پرسشگر :

به نظرتون نفقشو بدم دو نفر ببرند در خونشون تحویل بدند و رسید بگیرند چطور است؟
اگه‌هم تحویل نگرفت و فردا شکایت‌کرد برم دادسرا اون دو نفرو رو شاهد ببرم بگم که ایشون نفقشو نقدی هم تحویل نمیگیرند و دو نفر شهادت بدهند خوب است؟

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
با توجه به اظهارنامه اي كه ارسال كرديد و همچنين مسدود كردن حسابها توسط زوجه امكان دفاع موثر براي شما وجود دارد
شما ميتوانيد توسط مشاوره با وكيل و تهيه لايحه دفاعي توسط ايشان به راحتي از خود دفاع كنيد

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام بله فقط باید مطمئن بشی که اظهار نامه دستش رسیده و اگر بتونی از بانک گواهی میدوید حسابش را بگیری ان هم یک مدرک برای شما می باشد

پرسشگر :

من‌برای اینکه بتوانم بعدا ثابت کنم که حسابش رو میدود کرده
هر ماع دوبار حواله پایا از یه بانک دیگم فرستادم و پول کم شدش و فردای همون روز دوباره به حسابم برگشت و با همین میتونم ثابت‌کنم‌که حسابشو مسدود کرده
فقط اینکه چجور مطمئن بشم دستش رسیده یا نه؟
ثنا ثبت‌نام‌کرده وقتی ثنا ثبت نام‌کرده دستش میرسه دیگه
ممکنه از قصد نره بازش کنه و ببینه اظهارنامه رو؟
راهش چیه مطمئن بشم دستش رسیده یا نه؟

پرسشگر :

یک نفر هم پیشنهاد داد برم شوارای حل اختلاف تامین دلیل یا تامین خواسته بگیرم و اعلام کنم شماره حساب بده برای واریز نفقه؟
این راه میتونه کمک‌کنه؟

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام مشکلی نیست زیاد نگران نباش چون کد ثنا داره اظهار نامه براش ارسال میشه و پس از ارسال ابلاغ براش محسوب میشه می خواد باز کنه یا نکنه شما برو دادخواست تمکین بده تا نخواهی نفقه پرداخت کنی

پرسشگر :

مشکل اینجاست که‌ من‌نمیخام دیگه برگرده
چون تا درخواست تمکین بدم برمیگرده!
نفقشم‌مشکلی ندارم میدم
فقط مشکل اینجاست‌که راه های پرداخت نفقه رو بسته
همه دوستان وکلا میگن که بریز حساب دادگستری و دادگاه خانواده
اما بارها مراجعه‌کردم شماره حسابی نمیدند چون پرونده نفقه نداریم

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام ارسال اظهار نامه کفایت میکند. جای نگرانی نیست.
حتما تصویر مصدق اظهارنامه را ضمیمه پرونده نمایید.