مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام برادر من به خاطر ترک انفاق به یک سال زندان محکوم شده است همسر من ضامن شده اند و سند گرو گذاشته اند حالا از دادکاه زنگ زده اند که برادرم خودش را معرفی کند او نمی گوید نمیروم اما میگوید تا ابلاغ کتبی نیامده من میتوانم خود را معرفی نکنم میخواهم بدانم ایا این درست است و اینکه ابلاغیه چقدر طول میکشد از کرج به تهران ارسال شود با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این درست نیست .وهمسر شما باید ایشان را معرفی نماید.یاالله

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام بازپرس هر زمان که لازم بداند می تواند از کفیل درخواست نمایند که متهم را حاضر نمایند و کفیل موظف به اجرای دستور می باشد در صورتی که امتناع نمایید وجه الکفاله در صورت ابلاغ واقعی توسط مقام قضایی ضبط میگردد .

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی کفیل موظف است هر موقع مرجع قضائی مکفول را بخواهد وی را در نزد مرجع مزبور حاضر کند در غیر اینصورت و در صورت ابلاغ واقعی اخطاریه و بعد از سپری شدن مدت زمان قانونی ، وجه الکفاله (وثیقه) به نفع دولت ضبط خواهد شد لذا توصیه میشود حتما درخواست شعبه مربوطه را اجرا نمائید.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
برادر شما طی لایحه ای به اجرای مربوطه بیان کنند که برای محکوم علیه ابلاغیه جهت حضور ارسال نمایند ولی ابلاغ به کفیل یا ضامن هم ابلاغ به محکوم علیه محسوب میشود

یک وکیل

سلام" با نظر کامل همکار محترم جناب آقای باقری هم عقیده هستم لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می گردد .

یک وکیل

با سلام وفق ماده 229 قانون آیین دادرسی کیفری جز در موارد تحقیقات و دادرسی و اجرای احکام احضار متهم ممنوع است همچنین ظرف یکماه اگر به کفیل یا وثیقه گذار ابلاغ واقعی شود و متهم را تحویل ندهد وثیقه یا وجه الکفاله ضبط می گردد.

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

با سلام همسر شما به عنوان کفیل موظف است متهم یعنی برادرتان را به شعبه دادگاه معرفی نماید ذر غیر اینصورت دادگاه نسبت به ضبط وثیقه اقدام می نماید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پاسخ همکاران در اینخصوص کامل میباشد

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل را مطرح کردند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

فاطمه ذبیحی ثانی

سرکار خانم فاطمه ذبیحی ثانی :

با سلام
طبق ماده 230 قانون آیین دادرسی کیفری چنانچه متهم، کفیل معرفی کرده یا شخص دیگری برای او وثیقه سپرده باشد به کفیل یا وثیقه‏ گذار اخطار می شود که ظرف یک ماه متهم را تحویل دهد. در صورت ابلاغ واقعی اخطاریه و عدم تحویل متهم، به دستور دادستان، حسب مورد، وجه الکفاله اخذ و یا از وثیقه، معادل وجه قرار، ضبط می شود