مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

درصورت راضی نبودن شوهربرای طلاق زن میتواند از طریق مهریه و تهدید به اجبار ازش طلاق بگیرد درضمن برای نگه داشتن دختر۱۳ساله و پسر۱۱ساله مبلغ یک میلیون دویست از همسرخود میخواهد ایا میتواند یا خیر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام.توافق در خصوص طلاق در صورتی که زوجه دلیل قانونی برای طلاق نداشته باشد جز با رضایت زوج امکانپذیر نمی باشد. در این موارد معمولا در خصوص مهریه نیز توافقاتی حاصل شده و مرد در برابر بذل کل یا جزیی از مهریه توسط زوجه ،همسر خود را مطلقه می نماید.
همچنین در صورت عدم توافق بر روی نفقه فرزندان می توانند از کارشناس رسمی دادگستری کمک بگیرند.

پرویز  نجف پور

جناب آقای پرویز نجف پور :

درخصوص طلاق عبارت اجبار صحيح به نظر نميرسد در واقع با مطالبه مهريه به عنوان اهرم فشار استفاده مي كند كه قبول اين پيشنهاد در واقع پيشنهاد و توافقي براي طرح طلاق توافقي است كه زوج مختار بوده و هيج اجباري متحمل زوج نيست

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

خير حق طلاق با شوهر ميباشد و در صورت شرايطي كه در قانون وجود دارد دادگاه ميتواند حكم به طلاق دهد و هيچ مبلغي نميتوان بدون مجوز قانوني از شوهر مطالبه نمود فقط ميتوان تحت عنوان نفقه فرزندان ان هم كارشناس مبلغ ان را تعيين ميكند از شوهر مطالبه نمود

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام تا حدودی از طریق مهریه میتوان به هدف رسید البته با دشواری . نفقه بر عهده پدر است البته برابر قانون که این مقدار نمیشود

علیرضا زارعی

جناب آقای علیرضا زارعی:

- زوجه با شرایط زیر می تواند دادخواست طلاق به دادگاه ارائه نماید
1- زن برای طلاق یا باید وکالت در طلاق داشته باشد
2-یا یکی از شروط 12 گانه ضمن عقد را داشته باشد.( آن هم با احرازشرائط مقرر در قانون و اثبات عسر و حرج زوجه در دادگاه).لذا صرف اقدام به مطالبه مهریه و یا توسل به تهدید و اجبار مؤثر در مقام نبوده و نمی باشد ( از نقطه نظر حقوقی)

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
مهریه قابل مطالبه است
زوجه باید عسر و حرج خویش را جهت طلاق اثبات نماید