با درود طلاق باید با صوری رای توسط دادگاه باشد
با سلام و وقت بخیر همونطور که همکار محترم فرمودند طلاق میبایست حتما در حضور دو مرد عادل بعنوان شاهد باشد و در غیر اینصورت معتبر نمیباشد ضمنا نفرمودید ایا ازدواج همسر شما رسمی بوده و ثبت شده یا خیر؟
با سلام کلا در مورد ازدواج دایم ک ثبت نشده برای طلاق به این صورت نزد عاقد .آیا حضور شاهد الزامی است و بدون شاهد هم امکان دارد ممنون از جواب
سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند
سلام اعتباری ندارد
سلام" پاسخ قاطع و کامل به سؤال شما مستلزم مشاوره حضوری است .
وقتی ازدواج دایمی ثبت نشده جرم محقق شده و همچنین حال که ثبت نشده طلاق شرعی باید در حضور دو مرد عادل صورت گیرد و اگر نباشد صیغه طلاق معتبر نیست و به نظر می رسد مجددا باید صیغه طلاق جاری شود. طلاق نامه ای هم که نه اسمی دارد و نه شاهدی ارزش و اعتبار قانونی ندارد.
سلام. همانطور که همکاران محترم فرمودند طلاقنامه عادی بدون امضا دو شاهد اعتبار نخواهد داشت
سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.
با سلام همکاران محترم پاسخ سوال را درست فرمودنند.
با سلام جاری شدن صیغه طلاق مستندا به ماده 1134 قانون مدنی باید در حضور دو مرد عادل صورت گیرد و غیر از این معتبر نیست. مجدد فرموده اید عقدنامه عادی نزد قاضی دادگاه، این موضوع را واضح بیان نکرده اید لطفا توضیح تکمیلی ارسال کنید.
طلاق بدون شاهد فاقد اعتبار است برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.