مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام جسارتا درمورد طلاق نامه عادی و قبل سوال شده بوده شوهر من یه طلاق نامه بدون اثری از نام و ...شاهد دارد جریان چی هست یعنی این کارشم غیرقانونی هست اصلا بدون حضور شاهد این مساله امکان دارد و قاضی عقدنامه عادی بدون اسم و بدون شاهد را میپذیرد ممنون از جواب

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام جاری شدن صیغه طلاق مستندا به ماده 1134 قانون مدنی باید در حضور دو مرد عادل صورت گیرد و غیر از این معتبر نیست. مجدد فرموده اید عقدنامه عادی نزد قاضی دادگاه، این موضوع را واضح بیان نکرده اید لطفا توضیح تکمیلی ارسال کنید.

پرسشگر :

با سلام کلا در مورد ازدواج دایم ک ثبت نشده برای طلاق به این صورت نزد عاقد .آیا حضور شاهد الزامی است و بدون شاهد هم امکان دارد ممنون از جواب

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
همونطور که همکار محترم فرمودند طلاق میبایست حتما در حضور دو مرد عادل بعنوان شاهد باشد و در غیر اینصورت معتبر نمیباشد
ضمنا نفرمودید ایا ازدواج همسر شما رسمی بوده و ثبت شده یا خیر؟

یک وکیل

وقتی ازدواج دایمی ثبت نشده جرم محقق شده و همچنین حال که ثبت نشده طلاق شرعی باید در حضور دو مرد عادل صورت گیرد و اگر نباشد صیغه طلاق معتبر نیست و به نظر می رسد مجددا باید صیغه طلاق جاری شود. طلاق نامه ای هم که نه اسمی دارد و نه شاهدی ارزش و اعتبار قانونی ندارد.

یک وکیل

سلام. همانطور که همکاران محترم فرمودند طلاقنامه عادی بدون امضا دو شاهد اعتبار نخواهد داشت

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

سلام" پاسخ قاطع و کامل به سؤال شما مستلزم مشاوره حضوری است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

طلاق بدون شاهد فاقد اعتبار است
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

با سلام همکاران محترم پاسخ سوال را درست فرمودنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طلاق باید با صوری رای توسط دادگاه باشد