مشاوره حقوقی رایگان - سلام

باعرض سلام و خسته نباشید
الان نزدیک به دوساله که پرونده طلاق را به یک وکیل سپردیم ولی متاسفانه علی رغم گرفتن یازده میلیون هنوز نتوانسته کاری کند .
آیا من میتوانم یک وکیل دیگر بگیرم و کار را به ایشان بسپارم و مبلغ داده شده را نیز از وکیل اول پس بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " پیشنهاد می شود سعی نمائید وکیلی انتخاب نمائید که بر اساس شناخت خودتان و یا افراد مورد اعتمادتان و نه خدای ناکرده تبلیغات دروغین واجد وصف تعهد ، تخصص ، تجربه ، پیگیر و منصف باشد . ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم رویت مدارک و قرارداد حق الوکاله وکیل و مشاوره حضو.ری است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام باید دید چه اقداماتی از سوی وکیل صورت پذیرفته است و این که قرارداد خصوصی بین شما و وکیل وجود دارد و یا خیر
با داشتن مدارکی مدلل می توانید وجوه ایداعی را پس بگیرید و در خصوص اختیار وکیل هم در هر زمان می توانید وکیل اختیار نمایید.
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید

یک وکیل

با سلام پرونده های قضایی و پروسه آنها زمان بر است و خارج از دست هر وکیلی است علی الاخصوص که طلاق مرحله سومی به نام دیوان عالی کشور و فرجام خواهی نیز دارد که پروسه را طولانی تر می کند.بهتر است با صبوری به وکیل خود زمان دهید کار را پیش ببرد ولی کلا هروقت بخواهید می توانید وکیل خود را عزل نمایید و هزینه های پرداختی علی القاعده به شما بازگشت داده نمی شود.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

سلام. دو ماه از نظر حضرتعالی زمان زیادی ست اما در سیستم قضایی زمان بسیار کوتاهی هست و گاهی فقط دو تا سه ماه از زمان ثبت دادخواست سپری می شود تا وقت جلسه رسیدگی توسط دادگاه تعیین گردد. و این زمان خارج از اختیار وکیل است. به وکیل فعلی خود زمان بیشتری بدهید و صبورانه منتظر نتیجه باشید.

یک وکیل

سلام" همکار محترم سرکار خانم اعتمادیان" پرسشگر محترم اعلام نموده اند نزدیک به 2 سال است پرونده را به وکیل سپرده اند نه 2 ماه .

یک وکیل

همکار گرامی جناب آقای گنجی از تذکر بجای شما سپاسگزارم و از پرسشگر محترم عذر می خواهم.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام . طولانی شدن پرونده ارتباطی با عملکرد وکیل شما ندارد.