مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام، آیا بعد از ازدواج مجدد زوج بدلیل عدم تمکین زوجه و با اجازه همسر اول و صدور حکم ازدواج مجدد توسط دادگاه، زوجه میتواند ادعای عسر و حرج نماید آیا با تقاضای وی برای طلاق موافقت خواهد شد؟ باتشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،عسروحرج دردادگاه باارائه اینگونه مسایل قابل اثبات نیست وبافرض سوال شما باطلاق موافقت نخواهد شد

یک وکیل

با سلام عسر و حرج یعنی شرایطی که برای زوجه قابل تحمل نباشد ایشان تمکین نداشته و اجازه به ازدواج مجدد داده است پس قاعدتا درخواست ایشان مورد قبول قرار نخواهد گرفت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون شما با اجازه دادگاه مجدد ازدواج داشتید و همسر اول شما تمکین نداشتن دادگاه عسر وحرج را احتمالا نمی‌پذیرد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

سلام" ازدواج مجدد زوج با اجازه همسر اول خود و یا اخذ اجازه ازدواج مجدد از دادگاه خانواده صلاحیتدار به دلیل نشوز زوجه ، هر چند از مصادیق عسر و حرج زوجه به شمار نمی آید ولی با ازدواج مجدد زوج ، زن حق پیدا می کند که از دادگاه خانواده صالح تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش نماید و خود را مطلقه نماید .

یک وکیل

سلام. با همکار محترم جناب آقای گنجی هم نظر هستم و چند مورد مشابه این پرونده در کارهای همکاران دیده ام که حکم بر اساس خواسته زوجه صادر شده است

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عسر حرج در موضوع شما راه ندارد چرا که اذن از جانب شما صادر و تمکین نیز از سوی شما صورت نپذیرفته است.
ضمنن مصادیق عصر و حرج تنها به این موضوع ختم نمی شود
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده یا سایر همکاران تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیام ارسال دارید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

صرفا به این دلیل خیر دلایل دیگری نیز باید باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام معمولا اثبات عسر و حرج زوجه بسیار مشکل میباشد. صرف این مورد خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود زوجه میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نمایید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سید مجید رمضانی

جناب آقای سید مجید رمضانی :

سلام به دلیل عدم تمکین وی مجوز توسط دادگاه به زوج برای ازدواج مجدد داده شده و دلیل غیر جرج قرار نمیگیرد

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام . دادگاه عسر وحرج را احتمالا نمی‌پذیرد