مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام. من و همسرم در دوران عقد هستیم. برای تمکین اقدام کردم چون باکره بود از حق حبس استفاده کرد. پس تمکین من رد شد. الان میخاستم بدونم در حال حاضر قانونی هست که چون زن از حق حبس استفاده کرده و تمیکن نمیکنه من درخواست ازدواج مجدد کنم. آیا با درخواست ازدواج مجدد من موافقت میشود؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله شما میتوانید با توجه به عسروحرج از دادگاه تقاضای ازدواج مجدد نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
می توانید درخواست ازدواج بازن دیگری رامطرح کنید

عادل بابایی

عادل بابایی :

میتوانید درخواست کنید ولیکن اگر ازدواج کنید بعضی دادگاه به ایشان رای میدهند که طلاق بگیرد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام درصورت طولانی شدن و اثبات شرایط عسر و حرج شما بله