مشاوره حقوقی رایگان - دعوی تمکین از جانب زوج

سلام شوهرم من را از خانه بیرون کرده بدلیل ازدواج مجدد خود و من 3ماه در خانه پدرم هستم و تقاضای طلاق داده ام. ماه قبل اظهارنامه داده و برگرد و من جواب ندادم و الان دعوی تمکین صادر کرده برای من و میگه زن دوم را طلاق داده است. تکلیف من در دادگاه چگونه است من با اثبات اینکه زن دارد و خودش هم اقرار میکند آیا رای عدم تمکین من صادر میشود. یا خیر به نفع من خواهد بود ممنون جواب بدید

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی صرفنظر از اینکه شوهر شما ازدواج مجدد کرده یا نه؟ تا زمانی که علقه زوجیت بین شمال و شوهرتان برقرار است و تا زمانی که حکم طلاق صادر نشده شما موظف به تمکین از شوهر قانونی خود هستید لذا جهت اینکه حکم علیه شما صادر نشود صتوصیه میشه ضمن پاسخگویی به اظهارنامه یا دعوی ایشان در جلسه دادگاه حاضر شده و آمادگی خود را برای تمکین اعلام نمائید.

یک وکیل

سلام " خلاصه عرض می نمایم با نظر جناب آقای باقری همکار محترم هم عقیده هستم لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می نمایم .

یک وکیل

همکاران پاسخ سوال شما را به درستی بیان نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما باید تمکین فرمایید تا از حقوق خود از قبیل نفقه بهره مند شوید
و موضوع ازدواج و طلاق دوم یک مبحث حقوقی دیگر است که می توانید آن را به صورت جداگانه مطرح نمایید.
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده یا سایر همکاران تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیام ارسال دارید

یک وکیل

با سلام به نظر اینجانب اگر ازدواج با رضایت شما بوده یا نبوده می تواند موثر در نتیجه باشد و اگر با رضایت نبوده می توانید تمکین نکنید و عدم تمکین مسقط حق نفقه نخواهد بود.

علی رفیعی

جناب آقای علی رفیعی:

با سلام بهتره که در جلسه تمکین حاضر شوید و آمادگی خودتون رو برای بازگشت اعلام کنید ضمنا اگر ازدواج اول شوهرتان بدون اذن شما یا دادگاه بوده قابل پیگیری میباشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانیکه ایشون همسر شما هستند موظف به تمکین هستید. ازدواج مجدد ایشون مساله ای دیگر است

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

با سلام، همکاران محترم پاسخ کامل ارایه نمودند.

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
خیر ازدواج مجدد ایشان ارتباطی به تمکین ندارد و شما باید تمکین‌نمایید تا از نفقه بهرمند شوید پیشنهاد میکنم برای دریافت مشاوره دقیق ترو مناسب تر از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل نمایید درخدمتتون هستم

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اصل براین است که شما تمکین نمایید مگر اینکه در دادگاه ثابت نمایید شرایط ومقدمات تمکین فراهم نیست یا اینکه تمکین از ایشان برای شما متضمن ضرر جانی می باشد