مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام و خسته نباشید،من سالهاست با شوهرم مشکل دارم، اون هیچ ارزشی برای من قایل نیست، شان اجتماعی منو رعایت نمیکنه،بد اخلاق و بددهن هست و دست بزن داره، زیاد دروغ میگه، و تا سر مساله ای با هم حرفمون میشه میگه بچه ها رو بذار و برو، یا مهریه اتو میدم ( البته ماهی یه سکه) وردار برو، با خونواده من رفت و آمدی نداره چون خونواده خودش اصلا باهاش رفت و آمد ندارن، من دیگه خسته شدم، امیدی به آینده ندارم چون بارها گفته وقتی بچه هام بزرگ بشن، چنین میکنم و چنان، چطور میتونم ازش جدا شم؟!؟

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر ایشان راضی به جدایی هستند طلاق توافقی اقدام کنید و تمام شروط را در طلاق قید نمایید و طلاق بگیرید.و اگر نمیخواهند به دادگاه مراجعه نمایند وکالت در طلاق در محضر اسناد ریمی بدهند و در ان تمام شروط یعنی پرداخت مهریه یا بذل آن.پرداخت نفقه یا بذل آن و جهیزیه و فرزنذان و...
و یا شما طلاق یک طرفه اقدام کنید

یک وکیل

سلام. چنانچه ایشان راضی به طلاق هستند می توانید به صورت توافقی تقاضی طلاق نمایید ظرف یک هفته تا ده روز گواهی عدم امکان سازش از دادگاه صادر میشود و می توانید طلاق بگیرید اما چنانچه ایشان در عمل راضی به طلاق نیستند هیچیک از دلایل شما قاضی را برای صدور حکم طلاق قانع نخواهد کرد مگر یک دلیل و آنهم کتک خوردن شما که آنهم با گواهی پزشکی قانونی می توانید تقاضای طلاق نمایید.

پرسشگر :

در عمل راضی به طلاق نیست و فقط داره منو آزار میده، منم چون هیچ مدرکی برای اثبات حرفام ندارم فقط دارم عذاب میکشم،آیا به پیامهایی که از طریق واتساپ برام میفرسته میشه استناد کرد؟!! پیامهایی مثل اینکه " تا بچه هام بزرگ بشن طلاقت میدم " یا " مهریه ات رو میدم طلاق بگیر " و یا فحش و ناسزاهاش؟!؟!

پرسشگر :

حتی اکثرا ماه به ماه با من سرسنگینه و حتی جای خوابشم جدا میکنه،منو مجبور کرد از کارم استعفا بدم

یک وکیل

برای فحاشی و ضرب و شتم میتونید از ایشان شکایت کیفری نمایید و بعد از صدور حکم علیه ایشان با استناد به احکام کیفری صادره می توانید تقاضای طلاق نمایید

پرسشگر :

ممنونم از راهنماییتون

یک وکیل

خواهش می کنم

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام به استناد شروط ضمن عقد باید عسر وحرج خود را ثابت نمائید

یک وکیل

سلام " در فرض سوال شما نکات و موارد مختلفی نهفته است و راهکارهای خاص خودش را می طلبد به هر حال پیشنهاد می کنم به غیر از اخذ مشورت رایگان الکترونیکی از همکاران محترم ، در صورت تمایل ، مشاوره حقوقی کامل حضوری هم از هر یک از همکاران محترم که صلاحدید می دانید دریافت نمائید ضرری ندارد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما نیاز به گفتمان بیشتری دارد.
در هر حال برای مشاوره بیشتر می توانید با وکلای دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید.
با تشکر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما نیاز به گفتمان بیشتری دارد
در هر حال برای مشاوره بیشتر می توانید با وکلای دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید.
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
پاسخ در مواد ذیل الذکر نهفته است.

ماده 1129 - در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه و عدم امکان اجرای حکم محکمه و الزام او به دادن نفقه زن می تواند برای طلاق به حاکم رجوع کند و حاکم شوهر را اجبار به طلاق می نماید. همچنین است در صورت عجز شوهر از دادن نفقه.

ماده 1130 - در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند، چنانچه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می شود.
تبصره - عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته وتحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می گردد:
1 - ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه.
2 - اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
3 - محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.
4 - ضرب وشتم یا هرگونه سو رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.
5 - ابتلا زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا ساری یا هرعارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.
موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.