مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

با سلام و درود
پدر من همیشه پایین قراردادهای مهم یک امضا بیضی ساده و بدون اسمش می انداخت اما بعد از گذشت یک سال که ایشان فوت کردند من یک قرارداد مهم دیدم که ظاهراً پدرم زیر آن را امضا کردن اما با این تفاوت که روی همان امضا بیضی اسم و فامیل ایشان نوشته شده بود که من صد در صد میدانم که پدرم هیچ وقت روی امضاشان اسم و فامیلشان رانمینوشتند، به همین خاطر خیلی شک کردم که چرا اسم پدرم روی امضا نوشته شده.
حال از نظر قانونی من می توانم ادعای جعل امضا پدرم را بکنم یا خیر؟

ممنون و سپاس از پاسخ شما

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
بله ... ادعای جعل نموده و درخواست کارشناسی خط و امضا نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانی درخواست جعل و کارشناسی داشته باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله می‌توانید ادعای جعل نسبت به موضوع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله موضوع قابل پیگیری است
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
اگر در موضوع سند ، شما ذینفع محسوب می شوید امکان اقامه شکوائیه جعل وجود خواهد داشت
در غیر این صورت نتیجه نخواهید گرفت
و ..

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر از این سند در دادگاه حقوقی علیه شما استفاده گردید میتوانید ادعای تردید نمایید تا امضا کارشناسی شود اما اگر از سند بر ضرر شما استفاده شده و شما میخواهید شخص استفاده کننده مجازات شود میتوانید شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجهول مطرح نمایید.

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

سلام بله به کارشناس خط ارجاع میشه و با بررسی اسناد مسلم الصدور پدرتون نتیجه مشخص میشه

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می توانید ادعای جعل مطرح کنید و اگر جعلی انجام شده باشد با ارجاع موضوع به کارشناسی مشخص خواهد شد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. جعل امر تخصصی است لذادرخواست ارجاع امر به کارشناسی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است و شما می‌توانید شکایت جعل را مطرح نمائید تا موضوع برای کارشناسی به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع شود.