مشاوره حقوقی رایگان - جعل

سلام. سند خونه ام را که به صورت قولنامه ای معامله کرده بودم و انتقال سند را انجام نداده بودم برای دوستم توی تعزیرات با امضا و انگشت خودم گذاشتم وثیقه حالا بعد پنج سال که هنوز حکم صادر نشده تعزیرات حساب های کسی که سند به نامش هست مسدود کرده. حالا صاحب سند میخواد شکایت کرده که چرا به جای من امضا کردی توی تعزیرات. ادعای جعل امضا کرده. من که ضرر و زیانی بهش وارد نکردم در ضمن خونه قانونی مال من هست فقط انتقالش نداده بودم آیا واقعا من جعل مرتکب شده ام و چکار باید بکنم؟حکمش چیه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر شما مالک بوده اید وجعلی مرتکب نشده اید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل عدم سوء نیت شما مرتکب جرم جعل نشده اید.

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
شما مالک هستید وانتقال رسمی ربطی به مالکیت شما ندارد ویک پرسه شکلی واداری می باشد واز طرفی شما قصد مجرمانه نداشته اید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوالتان مبهم بیان شده است نیاز به بررسی بیشتر دارد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بله مرتکب جعل شده اید.حبس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از طرف خودتان امضاء کرده باشید مشکلی پیش نمیاد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت جعل از شما رد میشود ولی شما بعد از فروش ملک نباید آنرا وثیقه می‌کردید و از این نظر قابل پیگیری هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر شما مالک بوده اید و امضا و اثر انگشت خودتان را هم زده اید جعلی مرتکب نشده اید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جعل کردی و مجازاتت حداقل سه ماه زندانه که تبدیل میشه به جریمه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما جرم جعل و جرم استفاده از سند مجعول است و مجازات حبس خواهد داشت
ولی ممکن است مشمول تخفیف بشوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وقتی معامله نمودید دیگر مالک نیستید و نمی توانستید مال دیگری را وثیقه قرار دهید
جرم جعل با توجه بع اینکه جای خودامضا نموده اید متصور نمی باشد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
جعل مصداق ندارد چون اولا شما از طرف خودتان امضا نموده اید ثانیا سوء نیت خاص نداشته آید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به هررحال سند بنام شما نشده و در ثبت بنام دیگریست اما جرم جعل هم با توجه به عناصر متشکله آن صورت نگرفته